Μια πολύ αναπάντεχη ιδέα σκέφτηκε η Stella McCartney για να παρουσιάσει την καλοκαιρινή της συλλογή, χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερο «μοντέλο» σαν μούσα της. 

Η γνωστή σχεδιαστρια ζήτησε από τη συνεργάτιδα της, Clare Shilland, να φωτογραφίσει την 9χρονη κόρη της με κάποια από τα ρούχα της καλοκαιρινής της συλλογής και όπως θα δεις, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Το μικρό κορίτσι πρωταγωνιστεί στην ανεπίσημη αυτή καμπάνια, που παρουσιάστηκε στο Instagram του οίκου και αναδεικνύει τα ρούχα του οίκου με την αθωότητα και την ανεμελιά της.

H Stella McCartney είναι από τις σχεδιάστριες μόδας που σκέφτονται συνέχεια εναλλακτικά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να κάνει ανατρεπτικά πράγματα όπως όταν ανέβασε στην πασαρέλα μοντέλα τα οποία φορούσαν στολές ζώων καθώς ήθελε να δείξει πως υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους.

Έτσι για ακόμη φορά έκανε την ανατροπή, επιλέγοντας αυτό το 9χρονο κορίτσι για μοντέλο το οποίο φόρεσε τα ρούχα από την καλοκαιρινή συλλογή της για να περάσει ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Δείτε την υπέροχη μικρή να ποζάρει

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS