Το καλό με την, άνευ πραγματικού λόγου και χειροπιαστής αιτίας, λυσσαλέα αρνητική κοινή γνώμη είναι οτι αλλάζει πολύ εύκολα άποψη. Κι αυτό γιατί το βασικότερο χαρακτηριστικό της είναι η προκατάληψη και η εμπάθεια. Με άλλα λόγια μόλις το επίμαχο άτομο, που βρίσκεται κατά καιρούς στο στόχαστρο, κάνει κάτι που το κοινό θεωρεί ότι το ευνοεί ή αφορά και στη δική του ζωή, αμέσως το μαύρο πρόβατο γίνεται περσόνα αγαπητή και λατρεμένη και ο κόσμος πηγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες από τα γιουχαρίσματα στα χειροκροτήματα και τις επευφημίες

Τελευταίο παράδειγμα όλη της παραπάνω τρέλας που επικρατεί εδώ και μερικούς μήνες στην Αγγλία είναι η μεγάλη επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι εκείνη και ο Χάρι σκοπεύουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πολλοί περίμεναν τη συγκεκριμένη ημέρα κυρίως γιατί ήθελαν να δουν το πώς θα μπορέσει η Μέγκαν να αντιμετωπίσει το αρνητικό κλίμα που έχει συσπειρωθεί για άλλη μία φορά εναντίον της, αλλά εκείνη εμφανίστηκε πιο γελαστή και αδυνατισμένη από ποτέ, μέσα σε ένα εφαρμοστό τιρκουάζ φόρεμα με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ, και τους χάλασε την απόλαυση. 

Στη βραδιά προς τιμήν των αξιωματικών του βρετανικού στρατού που έχουν διαπρέψει με τις αθλητικές τους επιδόσεις το γιουχάρισμα στη δούκισσα του Σάσεξ, αλλά και του Χάρι, έπεσε σύννεφο, με το ζευγάρι να παραμένει ατάραχο, λίγο σα να το περίμενε, λίγο σα να μην τους νοιάζει καν. Μόλις όμως μία μέρα μετά η Μέγκαν, που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα τις τελευταίες της υποχρεώσεις ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, εμφανίστηκε με ένα κομψότατο, λευκό τοπ από οργάντζα του βρετανικού brand Τοpshop, ένα κομμάτι που στοιχίζει μόλις 25 λίρες και έδειχνε πραγματικά πολύ όμορφο πάνω της. Η Μαρκλ το συνδύασε με μία μίντι pencil φούστα, φτάνοντας στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας που οποίου είναι εκπρόσωπος και συνομίλησε με συναδέλφους της ηθοποιούς και με άλλους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Οι φωτογραφίες της μέσα στο συγκεκριμένο, πολύ προσιτό και στιλάτο outfit έκαναν τον γύρο του κόσμου και ήταν αρκετές για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα που υπάρχει εναντίον της στη Μεγάλη Βρετανία, με τα ταμπλόιτ και το διαδίκτυο να κάνουν λόγο για την πιο ανθρώπινη εμφάνιση της, αλλά και για το πόσο καλό φαίνεται να της έχει κάνει η νέα της ζωή πίσω στον Καναδά. 

Απόδειξη η επόμενη εμφάνιση της στο πλευρό του Χάρι, στο λονδρέζικο Royal Albert Hall, όπου η Μαρκλ έδωσε το παρών Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τα 75 χρόνια από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε δεκτό με χειροκροτήματα θαυμασμού και επευφημίες, σε πλήρη αντιδιαστολή με την εικόνα που είδαμε μόλις δύο μέρες νωρίτερα στην ίδια ακριβώς πόλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ένα βίντεο από την εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν στο Royal Albert Hall. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS