Τηλεργασία, ατελείωτες ώρες Netflix με comfort food, πιτζάμες και ρούχα σε άνετες γραμμές. Εάν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ένα kit επιβίωσης στο lockdown, τότε σίγουρα θα συμπεριλαμβάναμε τα παραπάνω. Και ενώ το lockdown 3.0 φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, εμείς ξεκινάμε να ονειρευόμαστε την επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αποχωριστούμε τις φόρμες και θα τα αθλητικά παπούτσια και να φορέσουμε κάτι διαφορετικό, πιο κομψό.

Εάν υπάρχει κάτι που δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε, αυτό είναι η άνεση. Η στροφή που έχει κάνει ο κόσμος της μόδας προς την πρακτικότητα και τις γραμμές που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας είναι ένα trend που όπως φαίνεται θα παραμείνει για καιρό στην επικαιρότητα.

Στην κορυφή των κομματιών, που πολλές γυναίκες ευχαριστήθηκαν να φορούν κατά τη διάρκεια του lockdown και μπορούν να συνεχίσουν να φορούν και την άνοιξη είναι τα μάξι φορέματα. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, άκρως εντυπωσιακά ή μίνιμαλ, τα μάξι φορέματα μας κάνουν να νιώθουμε πως η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι προ των πυλών. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS