Μάλλον έχει συμβεί σε όλες μας, ή τουλάχιστον στις περισσότερες από εμάς: Κάθε χειμώνα στοκάρουμε την ντουλάπα μας με υπέροχα, πανέμορφα φορέματα και φούστες και τελικά καταλήγουμε να τα φοράμε μόνο σε γάμους και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις, περνώντας την καθημερινότητά μας μέσα σε ένα τζιν παντελόνι. Λίγο το κρύο, λίγο τα επιπλέον ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να συνδυάσουμε -συγκεκριμένα παπούτσια, πανωφόρι, καλσόν- η χειμερινή φούστα δεν ήταν μέχρι τώρα η πιο γρήγορη και λειτουργική επιλογή για το καθημερινό ντύσιμο.

Φέτος, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Μια τεράστια τάση, η πλεκτή φούστα, αναδεικνύει αυτό το υπέρτατα θηλυκό κομμάτι σε πρωταγωνιστή και της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας. Ειδικά οι προτάσεις της αγοράς που ενσωματώνουν στην πλέξη τους μεταλλιζέ νήματα και άλλες λαμπερές λεπτομέρειες, γίνονται το απόλυτο πασπαρτού, καθώς μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με μικρές αλλαγές στο υπόλοιπο λουκ.

Βέβαια δεν είναι όλες οι πλεκτές φούστες ίδιες. Αγαπάμε ιδιαίτερα τις μίντι και μάξι, που κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Αν το budget μάς οδηγεί σε κάτι οικονομικό, ποντάρουμε σε μονόχρωμες. Αν μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα επώνυμο, πολυτελές κομμάτι, ενδίδουμε άνετα σε μια φούστα-εξτραβαγκάντσα.

Δες πώς φορούν την πλεκτή φούστα στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μεταλλιζέ μίντι πλεκτή φούστα Missoni, www.net-a-porter.com, €1,300.00

Δες το εδώ

Πλεκτή φούστα με γυαλιστερές λεπτομέρειες, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ

Φούστα με λεπτή πλέξη, www2.hm.com, 34,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: REUTERS/Vasily Fedosenko

TAGS