Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του 2020, χωρίς μεγάλη θλίψη που θα το αποχαιρετήσουμε, ελπίζοντας να αποχαιρετήσουμε και όλα τα δεινά του, στρέφουμε το βλέμμα μας με αισιοδοξία προς τη νέα χρονιά. Οι καινούριες κολεξιόν μάς δίνουν μια πρόγευση των λουκ που θα επικρατήσουν και δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση να κάνουμε από ένα επώνυμο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, ενώ ευχόμαστε για το 2021 να κάνουμε περισσότερες ηλιόλουστες βόλτες.

Η collection του Chanel, Cruise 2020/21, ονομάζεται «Balade en Méditerranée» και είναι ένας ύμνος στο φως, το τοπίο αλλά και τον πολιτισμό της Μεσογείου. Τα γυαλιά που προτείνει κινούνται σε παιχνιδιάρικες, unisex γραμμές, ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν θηλυκότητα. Τετράγωνα ή σε στυλ πεταλούδα, με κυρτές γραμμές και σκίαστρο, προσφέρουν και προστασία και άνεση και χαρακτήρα σε κάθε εμφάνισή μας.

Η χρωματική παλέτα τους, σε μαύρο, λευκό, ναυτικό μπλε, πράσινο και καφέ αποτίει φόρο τιμής στις εικόνες της Μεσογείου και συνεισφέρει στην εντυπωσιακή εμφάνιση της συλλογής, η οποία διατίθεται στις μπουτίκ από τα μέσα Νοεμβρίου

Δες τέσσερις προτάσεις της νέας συλλογής:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS