Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά χρώματα, δύσκολα θα βρεις κάποιο που να μπορεί να κοιτάξει ίσια στα μάτια τη φωτεινότητα και την feel good διάθεση του ανοικτού κίτρινου. Μίας απόχρωσης τόσο δροσερής που φέρνει στο στόμα τη γεύση της παγωμένης λεμονάδας και στο μυαλό την χαρά που έχουν τα πρωινά κάτω από τον μεγάλο ήλιο των Κυκλάδων. 

Δεν είναι καθόλου παράλογο που μερικές από τις πιο γνωστές fashion influencers του ίνσταγκραμ πίνουν νερό στο όνομα αυτού εδώ του T-Shirt, λοιπόν. Tο οποίο συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά. Είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι πράγμα που σημαίνει ότι δεν σε ζεσταίνει και δεν σε μπουκώνει τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες. Είχε, φυσικά, το χρώμα του λεμονιού και παράλληλα ακολουθεί μία ακόμα μεγάλη τάση της φετινής μόδας. Τα αμάνικα T-Shirt με τους καλοσχηματισμένους ώμους, αυτά που κολακεύουν τα μπράτσα σου και σε κάνουν να δείχνεις πιο κομψή και πιο γυμνασμένη από άλλα.

Αν υποθέσουμε ότι όσα πράγματα κι αν χωρέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου πάλι δεν θα φορέσεις ούτε τα μίσα, ίσως είναι καλύτερα να επενδύσεις σε κομμάτια λιγάκι πιο ακριβά μέσα στα οποία μπορείς να βγάλεις ολόκληρο το καλοκαίρι χωρίς να τα βαρεθείς.

Το μισό ίνσταγκραμ, πάντως, αυτό δηλώνει ότι σκοπεύει να κάνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Frankie Shop x Camille Charrière Eva Padded Shoulder Muscle T-Shirt in Yellow (£62)

Δες το εδώ

Frankie Shop Eva Padded Shoulder Muscle T-Shirt in White (£62)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Sweatshirt (£175)

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS