Αν και δεν υπάρχει κάπου γραμμένο σαν χειροπιαστός κανόνας της μόδας ότι πρέπει να φοράμε εσώρουχο κάτω από τα ρούχα μας, είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο τόσο για λόγους άνεσης, όσο και για λόγους καθαριότητας. 

Παρόλα αυτά το νέο, απόλυτο φόρεμα της φετινής άνοιξης και του φετινού καλοκαιριού ίσως και να μας κάνει να αναθεωρήσουμε, τουλάχιστον ως προς τη σχέση των εσωρούχων με το συγκεκριμένο ένδυμα.

Είναι γοητευτικό, είναι σαγηνευτικό, είναι αποκαλυπτικό δίχως παράλληλα να αποκαλύπτει τίποτα. Είνα φυσικά σέξι, ένα ελκυστικό, είναι ένα item που μας φέρνει στο μυαλό τα πιο ξέφρενα, φωτεινά πάρτι των 90's, όταν ο κορονοϊός δεν υπήρχε στις ζωές μας ούτε καν σαν ένα κακό σενάριο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τότε που βγαίναμε, που φιλιόμασταν, που συνωστιζόμασταν ακίνδυνα.

Ίσως, αυτόν τον κόσμο να αποζητά κατά βάθος το brand Marcia που θα καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, τη φετινή άνοιξη και το φετινό καλοκαίρι να κάνει μεγάλη τάση ένα συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο απαιτεί την απουσία εσωρούχου, έχει βαθύ κόψιμο στα δύο πλαϊνά μέρη και ένα όμορφο πατρόν που κολακεύει το σώμα, κάνοντας το να δείχνει πιο σέξι από ποτέ.

Το Tchikiboum φόρεμα της Marcia είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά μήκη και χρώματα και μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία είτε με ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, είτε με καλοκαιρινά πέδιλα. Παρόλα αυτά μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και πάνω από ένα παντελόνι, σαν μακριά μπλούζα, και πάλι να δείχνει υπέροχο και σαγηνευτικό.

Το μόνο που μένει για να προχωρήσει κατάλληλα η νέα σεζόν είναι ένα μπαρ δίπλα στο κύμα που να σερβίρει τα πιο γευστικά, καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Στο ίνσταγκραμ το λατρεύουν ήδη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Cocktail Dress with Snake Print (£324)

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Dress in White (£280)

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Dress in Navy (£280)

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Dress in Blue Floral (£306)

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Dress in Pink (£280)

 

Δες το εδώ

Marcia Tchikiboum Dress in Black (£280)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS