Η μόδα λατρεύει τα must-have αξεσουάρ όσο τίποτα. Περισσότερο από τις τάσεις, την πολυτέλεια και τις υπερβολές, η υπόσχεση της άμεσης αναβάθμισης του στυλ που μπορεί να κρύβεται σε μερικά εκατοστά υφάσματος, είναι αυτό που τρελαίνει το κοινό και προδιαθέτει την επιτυχία ενός προϊόντος. 

Το online shopping, έφερε στο προσκήνιο τις λίστες αναμονής και τις προπαραγγελίες- κάθε τόσο, ανακαλύπτουμε ένα ρούχο, αξεσουάρ ή ζευγάρι παπούτσια που έχει λίστα αναμονής χιλιάδων ατόμων, ακόμα και πριν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά. Αυτό συνέβη και με αυτή την τσάντα του brand Everlane, που αυτή τη στιγμή μετρά 17.000 άτομα σε αναμονή ενώ δεν έχει διατεθεί ακόμη στο εμπόριο.

Μόνο που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. 

Τις περισσότερες φορές, η λίστα αναμονής δημιουργείται για κάτι μοναδικό, που το κοινό δεν μπορεί να βρει σε άλλο brand- τόσο ιδιαίτερο που πρέπει να το αποκτήσει ακόμα και μετά από μήνες. Η τσάντα Form, είναι φτιαγμένη στη Φλωρεντία, από ιταλικό δέρμα και βιώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ έχει μεγάλη χωρετικότητα- μπορείς να μεταφέρεις σε αυτήν ακόμη και το λάπτοπ σου. 

H περιζήτητη τσάντα Form

Πρόκειται πράγματι για μία αναμφισβήτητα κομψή και καλόγουστη τσάντα, που ταιριάζει με τα πάντα, είναι ποιοτική αλλά και -το σημαντικότερο- πρακτική. 

Η καμηλό εκδοχή της

«Πώς θα σου φαινόταν αν η πιο ωραία τσάντα σου ήταν ταυτόχρονα και η πιο πρακτική;», γράφει στο site της Everlane, δίνοντας έτσι σημαντικό μέρος της προώθησης στην πτυχή της χρηστικότητας. Η τσάντα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις- μαύρο, κυπαρισσί και καμηλό και κοστίζει 235 δολάρια. 

Το κλασικό, μαύρο μοντέλο

Και ενώ πρόκειται για μια έξυπνη επένδυση που ήρθε για να μείνει, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι μπορείς να βρεις παρόμοιες τσάντες σε άλλα brands- και, ακόμα καλύτερα, σε χαμηλότερη τιμή

Δες εδώ τρεις κλασικές, all-day τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις.

Δες το εδώ.

Η Form τσάντα της Everlane σε μαύρο

Δες το εδώ.

Δερμάτινη τσάντα Massimo Dutti σε σκούρο πράσινο

Δες το εδώ.

Σουέντ τσάντα Mango σε μπεζ

 

TAGS