Όλα ξεκίνησαν μία ωραία πρωία, που η διευθύντρια μόδας της Ουκρανικής Vogue, η Julie Pelipas, σκέφτηκε να φορέσει το πιο μεγάλο νούμερο τζιν που μπορούσε και να το στεριώσει στη μέση της με μία ζώνη στο νούμερό της. Το αποτέλεσμα ήταν μία εντυπωσιακή χαρτοσακούλα. Δηλαδή, σαν μία κλεισμένη με το χέρι χαροσακούλα. Πολύ σύγχρονο και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Οτιδήποτε 90s άλλωστε είναι τεράστια τάση φέτος. Ξανά. Γιατί η μόδα κάνει κύκλους, κύκλους, κύκλους... Σαν τις σούρες του παντελονιού της Pelipas

Συμπλήρωσε το υπέροχο αυτό σουρωτό παντελόνι, το οποίο είχε γυρίσει και σε ένα υπερμεγέθες ρεβέρ, με ένα κολλητό κορμάκι με την πλάτη ανοιχτή. Τα mules στα πόδια και η μαλακή XL τσάντα ολοκλήρωσαν την εικόνα. Α, και οι κρίκοι στα αυτιά. Μην τους ξεχνάμε. Αυτόματα η εικόνα της έκανε τον γύρο του ίνσταγκραμ προκαλώντας χιλιάδες σχόλια θαυμασμού. 

Το ωραίο με αυτό το outfit είναι ότι τονίζεται πολύ όμορφα η μέση και ότι είναι τόσο σέξι και θηλυκό χωρίς να είναι προκλητικό.  

Στη συνέχεια, σαν το εφέ του ντόμινο, αυτό το λουκ εξαπλώθηκε στα σόσιαλ μίντια, ειδικά στο ίνσταγκραμ, σαν καλοδεχούμενη γρίπη. Τα υπόλοιπα είναι απλώς καταγεγραμμένη ιστορία. 

Δείτε το συγκεκριμένο outfit της Julie Pelipas, το οποίο έβαλε φωτιά στο ίνσταγκραμ και πιο κάτω δείτε το κύμα επιρροής της -τι ανέβασαν άλλες γυναίκες στο προφίλ τους. Χαμός:

 
H Julie Pelipas, η διευθύντρια μόδας της Ουκρανικής Vogue, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα και μόνο στιλιστικό τρικ (Photo by Melodie Jeng/Getty Images)

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ 

 
 
 
 
 

 

TAGS