Υπάρχει λόγος που οι ερευνητές συμφωνούν σε έναν παράγοντα που αφορά στην εξωτερική εμφάνιση μίας γυναίκας. Το κόκκινο χρώμα είναι για τους άντρες κάτι αντίστοιχο με αυτό που υποδηλώνει το κόκκινο πανί για έναν ταύρο, μόνο που στην περίπτωση των ανδρών δεν τους εξαργιώνει, απλώς τους κάνει να βρίσκουν μία γυναίκα ακαταμάχητα ελκυστική.

Πέρα όμως από το παιχνίδι της κατάκτησης το κόκκινο χρώμα φαίνεται πως έχει ένα ακόμα, πιο βασικό προσόν, από το να είναι τραβηχτικό στα μάτια των ανδρών. Είναι το ένα και μοναδικό χρώμα που πάει σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαιρέτως. Μάλιστα, στην περίπτωση του οι απόχρωση του δέρματος ή το χρώμα των μαλλιών παίζουν μικρό ρόλο αφού όπως κι είσαι το κόκκινο θα σε αναδείξει.

Υπάρχει μόνο μία παγίδα, σύμφωνα με τους στιλίστες ανά τον κόσμο και τους fashion experts. H σωστή απόχρωση του κόκκινου. Για παράδειγμα στις μεγαχροινές γυναίκες ίσως πηγαίνει περισσότερο μία πιο βαθιά απόχρωση του κόκκινου, ενώ στις ξανθές μία πιο φλογερή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτή που ταιριάζει απόλυτα σε ένα. Και φέτος είσαι τυχερή, αφού το κόκκινο είναι η απόλυτη τάση στην χρωματική παλέτα της σεζόν.

 

 

 

 

Δες το εδώ

ΠΟΥΛΟΒΕΡ OVERSIZED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ZARA, 25,95 EUR

Δες το εδώ

Δες το εδώ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΖΑΚΑΡ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, UTERQUE, 89.00 €

Δες το εδώ 

Πουλόβερ πλεκτό ελαστικό, MANGO, 15,99€

 

TAGS