Μπορεί στην Ελλάδα το κρύο να μην κρατάει για πολύ, αλλά στη Νέα Υόρκη αποτελεί καθημερινότητα και οι γυναίκες αυτής της πόλης έχουν αναδείξει σε τέχνη τις κομψές χειμερινές εμφανίσεις. Ανάμεσά τους και η Σοφία Καρβέλα, που μέσα από μια πρόσφατη ανάρτησή της έδειξε «την καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ», όπως γράφει χαρακτηριστικά: Να αρχίσει να φοράει ζώνες πάνω από τα oversized πανωφόρια της.

Για του λόγου το αληθές η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, που κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της στην αμερικανική μητρόπολη, ποζάρει με μίντι παλτό και μια καφέ ζώνη η οποία εκτελεί διπλό χρέος: τονίζει τη μέση της και ταυτόχρονα την προστατεύει καλύτερα από το κρύο.

Το λουκ, φινετσάτο και ταυτόχρονα αβίαστο, συμπληρώνουν μια καστόρινη τσάντα στην ίδια απόχρωση με τη ζώνη, ντένιμ παντελόνι και αδιάβροχες μπότες. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να μην κρατάμε τις λεπτές ζώνες μας μόνο για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις αλλά και να πειραματιστούμε με αυτές σε κόντρα ρόλους, δηλαδή πάνω από χοντρά παλτό. Το αποτέλεσμα μπορεί να μας ξαφνιάσει ευχάριστα. Εναλλακτικά, μια ασφαλής λύση είναι, πάντα, να επενδύσουμε σε πανωφόρια με ενσωματωμένες ζώνες.

Δείτε το νέο λουκ της Σοφίας Καρβέλα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS