Η άνοιξη δεν είναι πια κάτι για το οποίο ανυπομονούμε να έρθει να μας βγάλει από τον φετινό κρύο χειμώνα. Είναι εδώ και είναι γεγονός πως αν ο καιρός μας κάνει ακόμα μερικά νερά είναι απλά παρωδικό και η εποχή των φωτεινών φορεμάτων με τα ελαφριά υφάσματα που χαϊδεύουν απαλά το σώμα έρχεται δυναμικά κατά πάνω μας. 

Μέσα στην χαρά της νέας σεζόν έλαβε χώρα και η πιο low profile Εβδομάδα Μόδας της άνοιξης, αυτή που οργανώνεται στην Κοπεγχάγη, η οποία μπορεί να μην συγκέντρωσε ονόματα σαν αυτό της Κάια Γκέρμπερ και της Τζίτζι Χαντίντ, ωστόσο τράβηξε, όπως πάντα, το ενδιαφέρον των influencers και των ανθρώπων της μόδας ανά τον κόσμο. 

Εκεί ήταν και μερικές από τις πιο ενημερωμένες γυναίκες στον πλανήτη σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιο πρόσφατα τρεντς, οι οποίες μάλιστα εμφανίστηκαν στους δρόμους της δανέζικης πρωτεύουσας έχοντας κάτι απρόσμενα κοινά μεταξύ τους. Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα με φλοράλ μοτίβο, ένα φλοράλ, όμως, που απέχει αρκετά από την σικ διάθεση της γαλλικής εξοχής, για παράδειγμα, ή το ρομαντικό στυλ ενός βρετανικού αγροτόσπιτου. 

Ίσως το πιο άχαρο φλοράλ μοτίβο που μπορούμε να σκεφτούμε, αυτό με το ευμεγέθη λουλουδάκια τοποθετημένα αραία πάνω στο ύφασμα είναι μία λεπτομέρεια που μας έχει τρομοκρατήσει με την εκπληκτική απήχηση που έχει γνωρίσει την τρέχουσα σεζόν. 

Βέβαια το εν λόγω «άσχημο» μοτίβο δεν ήρθε στα πράγματα από το πουθενά καθώς το είχαμε πρώτα δει στις τελευταίες πασαρέλες κορυφαίων σχεδιάστων. Από εκεί πέρασε στα ατελιέ μερικών εκ των μεγαλύτερων αλυσίδων ένδυσης, όπως τo Τarget και τα Zara, και κατέληξε στις εμφανίσεις του μισού γυναικείου πληθυσμού, να μας οδηγεί να σκεφτόμαστε ξανά και ξανά μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά με το δικό μας γούστο.

Το φόρεμα που έκανε πάταγο στην Κοπεγχάγη είναι από το Target και το είδαμε περισσότερες από τρεις φορές, ενώ αν είσαι από εκείνες που ψηφίζουν ναι τότε μπορεί να ρίξεις μία ματιά και στα Zara. Toυλάχιστον δεν στοιχίζει ακριβά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Who What Wear Slim Fit Button-Down Flowy Tiered Mini Dress ($35)

Δες το εδώ

FLORAL PRINT DRESS DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

FLORAL PRINT DRESS DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

FLORAL PRINT DRESS DETAILS, ZARA, 17.99 EUR

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS