Κίτρινα, ζουμερά, λαχταριστά, ένα από τα αγαπημένα φαγητά των περισσότερων ανθρώπων του δυτικού κόσμου, τα υπέροχα ζυμαρικά, με σάλτσα ή χωρίς, με τριμμένο τυρί ή σκέτα, πάντα τσιγαρισμένα σε φρέσκο βούτυρο, που πλέον είναι κάτι περισσότερο από ένα απλώς απολαστικό πιάτο. 

Η εταιρία LuisaViaRoma μόλις λάνσαρε μία όμορφη σειρά κοσμημάτων κατασκευασμένη από χρυσό αποτελούμενη από σκουλαρίκια, μενταγιόν και τσιμπιδάκι μαλλιών σε σχήμα ζυμαρικών, ίδια και απαράλλαχτα με αυτά που βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Και ξαφνικά τα σπιτικά ραβιόλα, οι πεντανόστιμες φαρφάλες και τα τσαχπίνικα κοχύλια έγιναν πολύτιμα αξεσουάρ που δίνουν ένα ακόμα credit σε οποιαδήποτε εμφάνιση. 

Στους προσωπικούς λογαριασμούς των φίλων μας των Ιταλίδων influencers στο Instagram τα χαριτωμένα κοσμήματα με την υπογραφή του brand LuisaViaRoma δίνουν ήδη το δυνατό παρόν και αποδεικνύουν πως το αληθινά γοητευτικό, προσωπικό στυλ του καθενός κρύβεται στις λεπτομέρειες και στις μικρές πινελιές που κάνουν τελικά μία εμφάνιση ολόδικη σου. Τα ζυμαρικά ποτέ-μα ποτέ-δεν ήταν περισσότερο στιλάτα, 

 

Δες το εδώ

TRINE TUXEN LVR EXCLUSIVE RAVIOLI NECKLACE $ 332.00

Δες το εδώ

TRINE TUXEN LVR EXCLUSIVE FARFALLE HAIR CLIP $ 141.00

Δες το εδώ

TRINE TUXEN LVR EXCLUSIVE CONCHIGLIE MONO EARRING $ 115.00

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS