Δεν είναι μυστικό. Όταν ταξιδεύουμε καλό είναι να είμαστε ντυμένοι όσο πιο χαλαρά γίνεται ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσουμε λίγο από το στιλ μας στον βωμό της άνεσης. Άλλωστε, μπορούμε πολύ εύκολα να αλλάξουμε ρούχα αμέσως μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας.

Παρόλα αυτα, υπάρχουν και αρκετοί που δεν θέλω να τους δουν με φόρμες, κολάν ή φαρδιά τζιν ακόμα και σε μία τέτοια περίσταση. Ανάμεσα τους και η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας της Disney, Βeauty and the Beast, και  πρώην σταρ του Harry Potter Emma Watson η οποία σε μία προσπάθεια να παραμείνει σέξι ακόμα και στο ταξίδι της, μόλις φόρεσε το πιο άβολο ρούχο που έχουμε συναντήσει σε αεροδρόμιο.

Η Emma, που αυτή την περίοδο ταξιδεύει για την προώθηση της νέας της ταινίας, δεν ήθελε να αποχωριστεί το Edun στενό και λαμπερό φόρεμα της κι έτσι εμφανίστηκε κάπως έτσι στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Και μίνι και στενό και γενικώς ό,τι δεν πρέπει να φορέσει κάποιος σε ταξίδι με αεροπλάνο. 

Από κάτω ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες Dr. Marteens εκεί που θα ήταν πολύ καλύτερο να δούμε ένα ζευγάρι βολικά sneakers με αερόσολα.

Ή πέρασε μερικές πολύ άβολες ώρες ή η πτήση που πήρε ήταν πολύ μικρής διάρκειας.

 

TAGS