Πώς θα μπορούσαν η Ιρλανδή σχεδιάστρια Simone Rocha και η H&M να τιμήσουν τη συνεργασία τους, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης; Η απάντηση είναι ένα πρότζεκτ που μοιάζει βγαλμένο από το μέλλον: ένα τρισδιάστατο βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Μια πραγματικά πειραματική δημιουργία, η πρώτη του είδους της, που με τη δύναμη της τεχνολογίας φέρνει κοντά την τέχνη, τη μόδα και ένα πλήθος από προσωπικότητες: τους Helena Bonham Carter, Barry Keoghan, Francesca Hayward, Kaia Gerber, Rowan Blanchard, Paloma Elsesser, Kelsey Lu, αδελφές Laila και Nadia Gohar, Omari Douglas, Djenaba, Jess Maybury, Nancy Andersen, Lily Ashley, Hugo Hamlet του Voo Le Voo, William De Val Darby, αλλά και τη Faye Wei Wei, Βρετανίδα ζωγράφο που κοσμεί αυτό το πρωτοποριακό λεύκωμα με πέντε έργα της. 

Μια πραγματικά πειραματική δημιουργία, η πρώτη του είδους της, που με τη δύναμη της τεχνολογίας φέρνει κοντά την τέχνη, τη μόδα και ένα πλήθος από προσωπικότητες

Οι δημιουργίες της Wei Wei γίνονται ένα τρισδιάστατο σκηνικό για τους χαρακτήρες που ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με τους κωδικούς QR, ντυμένοι με τα υπέροχα κομμάτια της νέας συλλογής Simone Rocha x H&M, που διατίθεται online, στο hm.com, από 11 Μαρτίου.

Χαρισματικοί ηθοποιοί, χορεύτριες, μοντέλα και μουσικοί μεταμορφώνονται, σχεδόν ως διά μαγείας, σε φιγούρες ύψους 10,5 εκ., σαν ξωτικά sci-fi παραμυθιού. Το κόνσεπτ του lookbook εκφράζει την αισθητική της νέας συλλογής της Rocha, με ρούχα για όλη την οικογένεια, η οποία κάνει αναφορές σε έργα τέχνης και ζωγραφικής, αλλά και σε θέματα όπως η χαρά, η αισιοδοξία, η συντροφικότητα. Τι πιο ταιριαστό, λοιπόν, από μια ψηφιακή γιορτή, μέχρι να ξανασυναντηθούμε ως φυσικές παρουσίες;

Δείτε εικόνες του νέου λευκώματος:

Δείτε ένα βίντεο για το νέο λεύκωμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS