Ίσως η μεγαλύτερη τάση της μόδας τον χρόνο αυτό, είναι μια νέα προσέγγιση της ίδιας της μόδας τόσο από την πλευρά των δημιουργών όσο και του κοινού. Από τους πάντα πρωτοπόρους ο οίκος Tommy Hilfiger όχι μόνο εστιάζει στις αξίες της βιωσιμότητας και της διαφορετικότητας αλλά εισάγει και πραγματοποιεί νέες εμπειρίες επικοινωνίας με το κοινό, συμβατές με την νέα πραγματικότητα! 

Σίγουρα έτσι δεν έχεις κάνει ποτέ έως τώρα shopping! Μάθε πώς!

Στις 17/5 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από τον Tommy Hifiger και την ομάδα του MissBloom.gr ένα Live Shopping Event. Κατά τη διάρκεια του event που θα μεταδίδεται σε live streaming από το Tommy.com, οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν όλα όσα βλέπουν να φορούν οι συμμετέχοντες στο event! Ακριβώς όπως το λέμε!

Με άλλα λόγια, το κοινό που θα συντονιστεί στο Tommy.com θα εξερευνήσει μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελένη Στασινοπούλου (διευθύντρια του MissBloom.gr και fashion expert) και τους καλεσμένους influencers τους, τη νέα συλλογή του οίκου. 

Θα είναι μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία γεμάτη στιλιστικές ιδέες, συμβουλές για έξυπνες αγορές, εκπλήξεις.

Και όπως είπαμε, σε αυτή την απίστευτη εμπειρία shopping σε live streaming θα μπορείς να συμμετέχεις και εσύ είτε με σχόλια και ερωτήσεις (που θα απαντιούνται live!) είτε αγοράζοντας όποια κομμάτια βλέπεις στην οθόνη μέσω μιας πανεύκολης διαδικασίας.

Και μάλιστα με εκπλήξεις!

Δες τα όλα στο παρακάτω video και tune in στις 17/5 στις 19:30 στο Tommy.com


Φωτογραφίες: Courtesy of Tommy Hilfiger

TAGS