Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ένα ράφι με αρώματα και εκείνοι που έχουν ένα ολόκληρο ντουλάπι με αρώματα. Η beauty editor Shannon Lawlor που έχει στο σπίτι της πάνω από 60 αρώματα σίγουρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Όπως λέει η ίδια, όταν μυρίσει ένα άρωμα και της αρέσει δεν μπορεί παρά να το προσθέσει στη μεγάλη συλλογή της. Της αρέσει οτιδήποτε είναι λουλουδάτο, αλλά και οτιδήποτε είναι πικάντικο. Χμ, έχει οπωσδήποτε μεγάλη γκάμα. Από την άλλη υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί θέλει από τη μία ένα άρωμα τόσο δυνατό που να μυρίζει στα σεντόνια της την επόμενη ημέρα το πρωί, αλλά όχι τόσο δυνατό ώστε να ενοχλεί κάποιον που θα μπει στο ασανσέρ μαζί της. Δύσκολος συνδυασμός.

Σε κάθε περίπτωση η Lawlor μοιάζει να ξέρει καλά για τι πράγμα μιλάει όταν μιλάει για αρώματα. Γι' αυτό και η δική της άποψη έχει άλλη βαρύτητα. Όταν, λοιπόν, η Lawlor λέει ότι υπάρχει ένα άρωμα που μυρίζει καθαριότητα όσο κανένα άλλο, τότε δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή και βάση. 

Σύμφωνα με τη Βρετανίδα beauty editor λοιπόν ότι ανάμεσα στα δεκάδες αρώματα της υπάρχει ένα που αναδύει φρεσκάδα όσο κανένα άλλο και δηλώνει πως ούτε τα πιο ακριβά της αγοράς δνε μπορούν να συγκριθούν μαζί του.

«Μιλάω για το Clean Reserve Skin [Reserve Blend] Eau de Parfum ένα άρωμα που φόρεσα για πρώτη φορά μία ζεστή μέρα στο Λονδίνο. Είχα να πάω σε ένα μίτινγκ και σίγουρα δεν ήθελα να μυρίζω έντονα και δυσάρεστα. Από το πρώτο φφφφσσσσττττ άλλαξε η διάθεση μου. Ένα άρωμα λιγάκι αλμυρό, αλλά καθαρό και ολόφρεσκο που δίνει την εντύπωση ότι μόλις έχεις βγει από το ντους. Μυρίζει ακριβώς όπως θα έπρεπε να μυρίζει το καθαρό δέρμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο,» λέει η Lawlor, που συμπληρώνει ότι κανένα άλλο άρωμα της δεν έχει λάβει περισσότερα κοπλιμέντα από αυτό.

Δες το εδώ

Clean Reserve Skin [Reserve Blend] Eau De Parfum (£82)

Άλλα αρώματα της ίδιας εταιρίας.

Δες το εδώ

Clean Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] Eau De Parfum (£82)

Δες το εδώ

Clean Reserve Rain [Reserve Blend] Eau De Parfum (£82)

Δες το εδώ

Clean Reserve Radiant Nectar (£82)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS