Με τις Εβδομάδες Μόδας να έχουν ξεκινήσει για τα καλά, κινούμενες γρήγορα από πόλη σε πόλη, τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου βρίσκονται με μία βαλίτσα στο χέρι. Η Κάια Γκέρμπερ βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα τους.

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρημάτια Ράντι Γκέρμπερ εμφανίστηκε ήδη στις πασαρέλες που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και στη συνέχεια πέταξε για το Μιλάνο όπου πρόκειται να εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο λαμπερά catwalks. 

Στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης συνάντησε και τη φίλη της Τζίτζι Χαντίντ, η οποία επίσης ταξιδεύει από χώρα σε χώρα για να περπατήσει τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Και παρά το γεγονός ότι η Τζίτζι πραγματοποίησε ένα πολύ κοφτερό λουκ μέσα σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες και ένα εκπληκτικό oversized παλτό στο χρώμα του φυστικιού, ένα καθηλωτικό item με μεγάλα κουμπιά και υπερυψωμένους ώμους, η Κάια επέλεξε αυτή τη φορά την άνεση πάνω από το στυλ, φορώντας τα πιο απλά και συνηθισμένα sneakers του κόσμου τα οποία πιθανότατα είναι και τα πιο άνετα.

Είναι τα αθλητικά παπούτσια που αγαπήσαμε σαν έφηβες και συνεχίζουμε να αγαπάμε, εκείνα που έχουμε φορέσει περισσότερο και εκείνα που πια μας κάνουν την λιγότερη εντύπωση όταν τα βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων. Ταυτόχρονα είναι πραγματικά οικονομικά, πάρα πολύ άνετα, κλασικά και απλά, χωρίς εντυπωσιακό design και πρωτοποριακές τεχνολογίες, αλλά πάντα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη.

Η διαχρονική γοητεία των θρυλικών Νew Balance είναι πάντα παρούσα για να μας θυμίζει γιατί αυτά τα παπούτσια παραμένουν σταθερή αξία παρά το γεγονός ότι αμέτρητες νέες κυκλοφορίες έχουν εμφανιστεί για να μας κλέψουν την καρδιά. Παρόλα αυτά, διάσημοι και άσημοι επιστρέφουμε σταθερά στην σιγουριά και την ασφάλεια τους.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Κάια, αλλά και της Τζίτζι στο αεροδρόμιο του Μιλάνου.

Δες τα εδώ

New Balance 990 Running Shoes ($175)

Δες τα εδώ

New Balance Classics 574 Sneakers ($80)

Δες τα εδώ

New Balance Classics 720 Sneakers ($70)

 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS