Στη Νέα Υόρκη, τώρα που δειλά-δειλά φτιάχνει ο καιρός και οι γυναίκες αφήνουν τα παλτό τους στην κρεμάστρα του σπιτιού (κι ας χτυπιέται ο Στέλιος Κουδουνάρης «Που πας παιδί μου χωρίς το πανωφόρι σου;»), οι ειδικοί παρατήρησαν ότι μία νέα τάση κυκλοφορεί δυνατά ανάμεσα τους και κάνει θόρυβο αντίστοιχο της μαζικότητας της. Με τον οίκο Fendi να έχει κάνει πρώτος και καλύτερος την αρχή, εμφανίζοντας το συγκεκριμένο αξεσουάρ στην πασαρέλα του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, ο δρόμος άνοιξε διάπλατα για τις πιο πολυτελείς εταιρίες ενδυμάτων, αλλά και τις πιο οικονομικές, στο να λανσάρουν το πιο πρακτικό ίσως αξεσουάρ της τρέχουσας σεζόν.

Κάτι ανάμεσα σε ζώνη και μπανάνα μέσης, η τσάντα-ζώνη, αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι, αποτελεί ήδη την νούμερο ένα προτίμηση των στιλάτων γυναικών στο Μεγάλο Μήλο, εκείνων που αγαπούν να βαδίζουν με τα χέρια τους ελεύθερα, που δεν θέλουν πάνω τους βαρίδια ακόμα κι αν αυτά είναι απλώς το πορτοφόλι, το κραγιόν και τα κλειδιά τους.

Ίσως να μην είναι η ιδανική λύση για τα πρωινά στο γραφείο, αφού δεν χωράει τίποτα περισσότερο από τα απολύτως βασικά, είναι όμως το πιο απελευθερωτικό αξεσουάρ που μπορείς να επιλέξεις για μία βόλτα στην πόλη, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και σίγουρα ό,τι πιο άνετο για τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαίριου, όταν δεν θες ούτε να σκέφτεσαι τον όγκο ενός σακιδίου στον ώμο ή στην πλάτη σου.

Σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτα στιλάτο κι αν μάλιστα διαλέξεις ένα που είναι γουστούζικο στο μάτι μπορεί να είναι τελικά εκείνο που θα αναβαθμίσει εύκολα οποιοδήποτε λουκ.

Μία βόλτα στη Νέα Υόρκη μέσα από τις παρακάτω εικόνες θα σε πείσει.

 

 

 

Δες το εδώ

JW ANDERSON Multi-pouch belt bag €414

Δες το εδώ

Zara Animal Print Double Pocket Belt Bag ($30)

Δες το εδώ

Mango Croc-Effect Belt Bag ($60)

Δες το εδώ

Malibu Skye Geo Faux Leather Belt Bag ($58)

Δες το εδώ

Avec la Troupe Covey Belt Bag ($460)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS