Είναι τώρα λίγα χρόνια που το πέδιλο ή η γόβα με το υπερμεγέθες τακούνι με τη φιάπα θεωρείται - και μάλλον δικαίως - μία από τις πιο κακόγουστες τάσεις της μόδας που είχαν κυριαρχήσει στο παρελθόν.

Το ζήτημα όμως με πολλά από τα πράγματα τα οποία έχουμε κατά καιρούς απορρίψει είναι το ότι μόλις κάποιες διάσημες, ιδιαίτερα στιλάτες γυναίκες του εξωτερικού στραφούν και πάλι προς αυτά, αναδεικνύοντας τα όπως μόνο εκείνες ξέρουν, αρχίζουμε να τα βλέπουμε ξανά με άλλο μάτι. Πιο θετικό.

Φέτος τις γιορτές, λοιπόν, ένα είναι το βραδινό παπούτσι που βλέπουμε να επικρατεί σε κάθε περίσταση, με ζέστη ή με κρύο, αλλά απαραίτητα με μαύρο, οπάκ καλσόν και να δείχνει, αναπάντεχα, υπέροχο. 

Ο λόγος για το μαύρο πέδιλο με το ψηλό τακούνι και την φιάπα στο μπροστινό μέρος, ένα στυλ που εμείς εδώ στο WomanToc είχαμε εδώ και καιρό αποκυρήξει. 

Η Σιένα Μίλλερ και η Αλέξα Τσανγκ πάντως εξακολουθούν να λατρεύουν τον συγκεκριμένο τύπου παπουτσιού, να τον φορούν με τρέλα και να τον κάνουν να δείχνει καταπληκτός πάνω τους. Τόσο που έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πώς να έδειχνε άραγε στο δικό μας πόδι, σε κάποια δική μας γιορτινή εμφάνιση.

Απαραίτητη λεπτομέρεια που αλλάζει τα πάντα. Αυτό το παπούτσι δείχνει κλασάτο και γοητευτικό μόνο αν φορεθεί με μαύρο, σκούρο καλσόν. Διαφορετικά παραμένει καταστροφή.

Δες πώς το έχουν συνδυάσει τρία διαφορετικά, διάσημα κορίτσια σε πρόσφατες εξόδους τους.

Σιένα Μίλλερ
Αλέξα Τσανγκ
Σιένα Μίλλερ
Αλέξα Τσάνγκ.

 

Νάταλι Ντάιερ

Δες το εδώ

Chinese Laundry Theresa Platform Sandals $59

Δες το εδώ

Schutz Tulia Platform Sandals ($200)

Δες το εδώ

RINGO Platform Sandals $85.00

Δες το εδώ

Diane von Furstenberg Tabby Sandals $179

Δες το εδώ

HIGH-HEEL PLATFORM SANDALS DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

HIGH-HEEL PLATFORM SANDALS DETAILS, ZARA, 35.95 EUR

 

 

 

 

 

TAGS