Σίγουρα κάθε χώρα έχει την δική της, μοναδική ταυτότητα στη μόδα. Γίνεται αμέσως αντιληπτό με μία βόλτα στις μεγάλες πόλεις, όπου μπορεί να δεις αρκετά κοινά τρεντς, ωστόσο, η ενδυματολογική διαχείριση, τα αγαπημένα αξεσουάρ και κάποια κομμάτια σήμα- κατατεθέν, ποικίλουν κάθε φορά που περνάς τα σύνορα από Ιταλία σε Γαλλία, από Γαλλία σε Βρετανία, από Γαλλία σε Γερμανία κι από εκεί στις πιο ψυχρές χώρες του βορρά.

Και όταν μιλάμε για το απόλυτο σκανδιναβικό στυλ τότε μία είναι η εταιρία που έρχεται αμέσως στο μυαλό μας. Τα τιμημένα &Οther Stories, τα οποία έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ιδανικά δύο μεγάλες προκλήσεις στην παγκόσμια μόδα. Την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Κάπως πιο ακριβά από τα επίσης σκανδιναβικά H&M, λίγο πιο οικονομικά από τα γαλλικά Sezane, τα &Other Stories φέρνουν στο «πιάτο» μας το στυλ που τόσο πολύ αγαπούν οι γυναίκες στις πιο βόρειες περιοχές της Ευρώπης, μαθαίνοντας μας να ταιριάζουμε την άνοιξη με την κομψότητα. 

Κάθε φορά που αυτό το brand παρουσιάζει μία νέα συλλογή εμείς παίρνουμε ιδέες. Και από τη στιγμή που η ανοιξιάτικη κολεξιόν έκανε ήδη την εμφάνιση της ξέρουμε κι όλας τι θα φορέσουμε τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Δες το εδώ

& Other Stories Relaxed Padded Puffer Coat (£135)

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Wool Knit Vest (£65)

Δες το εδώ

& Other Stories Squared Link Chain Necklace (£17)

Δες το εδώ

& Other Stories Tailored Kick Flare Trousers (£75)

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Wool Blend Overshirt (£120)

Δες το εδώ

& Other Stories Leather Diamond Braided Crossbody Bag (£120)

Δες το εδώ

& Other Stories Relaxed Cargo Trousers (£75)

 Δες το εδώ

& Other Stories Chunky Sole Leather Chelsea Boots (£165)

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Hooded Boxy Sweatshirt (£55)

Δες το εδώ

& Other Stories Wide High Waist Cotton Trousers (£65)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS