Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, όπου συνάντησαν, στον Λευκό Οίκο, τον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ. 

Φυσικά, οι εμφανίσεις των δύο Πρώτων Κυριών μπήκαν ξανά στο μικροσκόπιο του παγκόσμιου Τύπου καθώς αυτή δεν είναι η παρθενική φορά που βρίσκονται αντιμέτωπες για τις στιλιστικές τους δυνάμεις. Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαν συναντηθεί ξανά στο πλαίσιο της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο, μάξι φόρεμα της δική της εταιρίας, Zeus + Dion, ενώ η Μελάνια εμφανίστηκε με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα. 

Στο ίδιο στυλ κινήθηκε για άλλη μία φορά ποζάροντας χαμογελαστή έξω από το Προεδρικό Μέγαρο των Η.Π.Α. μέσα σε μία κομψή καρό, ολόσωμη φόρμα του οίκου Chanel την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο με την υπογραφή του Christian Louboutin. Παρόλο που το κόστος του ρούχου δεν έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail οι μπότες στοιχίζουν 1.395 δολάρια.

Από την άλλη  Μαρέβα Μητσοτάκη πραγματοποίησε μία από τις ωραιότερες πρόσφατες εμφανίσεις της, δείχνοντας πραγματικά πολύ elegant μέσα στην καφε ολόσωμη φόρμα της την οποία ταίριαξε με αξεσουάρ στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Η λαμπερή καρφίτσα στο πάνω αριστερά μέρος του ρούχου της ξεχώρισε και κέντρισε τα φλας των φωτογράφων. Ένα αντίστοιχο κόσμημα πάλι σε σχήμα λιβελούλας είχε επιλεγεί ξανά από την Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Κίνας λίγο καιρό νωρίτερα.

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαν συναντηθεί ξανά στο πλαίσιο της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο, μάξι φόρεμα της δική της εταιρίας, Zeus + Dion, ενώ η Μελάνια εμφανίστηκε με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα. 

 

Η Μελάνια Τραμπ πόζαρε χαμογελαστή έξω από τον Λευκό Οίκο μέσα σε μία καρό, κομψή ολόσωμη φόρμα του οίκου Chanel. Λίγο πιο εκεί, στο ίδιο πνεύμα, η Μαρέβα Μητσοτάκη πόζαρε με μία καφέ φόρμα, αγνώστου, μέχρι στιγμής, σχεδιαστή.

Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες, η συνάντηση μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Λευκου όπου τα δύο πολιτικά ζευγάρια συνέχισαν την συζήτηση τους στο ίδιο θερμό κλίμα. 

Τα δύο πολιτικά ζευγάρια προχωρούν προς το εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

 

Φωτό: EPA

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS