Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε άμεσα συνδεδεμένα το τζιν παντελόνι και τα αθλητικά παπούτσια (και ένα λευκό T-shirt), όμως κάποιοι συνδυασμοί τους είναι πιο επιτυχημένοι και άλλοι λιγότερο. Εξαρτάται από τη σιλουέτα του παντελονιού και το σχέδιο των trainers. 

Υπάρχει όμως ένα πάντρεμα που αγγίζει την τελειότητα. Που αναδεικνύει το στυλ των υποδημάτων και απογειώνει την άνεση. Είναι τα mom jeans με τα dad sneakers. Τόσο αρμονικά, σαν ένα ζευγάρι που είναι μαζί άπειρα χρόνια και συνεχίζει να αγαπά ο ένας τον άλλον. Με το τζιν να σταματάει πάνω από τον αστράγαλο, αποκαλύπτει το σχέδιο των παπουτσιών. Ταυτόχρονα, χάρη στη γραμμή του και την άνεση των συγκεκριμένων trainers, προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Και ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα κουλ.

Ποιους κανόνες ακολουθούμε όταν σετάρουμε αθλητικά παπούτσια και τζιν παντελόνια; Μεταξύ άλλων, αποφεύγουμε να φορέσουμε ένα μακρύ παντελόνι με ογκώδη αθλητικά, καθώς δίνουν την εντύπωση ότι διακόπτουν δυσαρμονικά τη σιλουέτα του τζιν. Τα chunky sneakers δεν ταιριάζουν ούτε με φαρδιά παντελόνια, γιατί επίσης το σύνολο δείχνει δυσαρμονικό και άχαρο. 

Ένας ακόμα παράγοντας που καλό είναι να συνυπολογίσουμε είναι ο συνδυασμός χρωμάτων. Τα μπλε ντένιμ ταιριάζουν σχεδόν με κάθε απόχρωση παπουτσιών, ενώ ένα παντελόνι σε διαφορετικό τόνο, π.χ., μπεζ, έχει περιορισμούς. Μπορεί, ας πούμε, να συνδυαστεί άνετα με μαύρα αλλά όχι με γκρι αθλητικά παπούτσια. 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Cropped jeans, www.arket.com, €69

Δες το εδώ

Παπούτσια για τρέξιμο New Balance 997Η, www.myshoe.gr, €72.90

Δες το εδώ

Γυναικεία παπούτσια τρεξίματος Kinvara 11 Saucony, www.koolfly.com, 122,00 €

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS