Ποιος είπε ότι για είναι στιλάτη μία τσάντα πρέπει να κοστίζει μία περιουσία; Σίγουρα μία δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου να είναι πάντα μία επένδυση που αξίζει να κάνεις, αφού θα την έχεις μία ολόκληρη ζωή, ωστόσο, για να δημιουργήσεις μία μοδάτη και κουλ εικόνα το να ξοδέψεις μεγάλα χρηματικά ποσά δεν είναι σε καμία περίπτωση must. 

Μερικές από τις πιο γνωστές και επιδραστικές influencers στον κόσμο το αποδεικνύουν καθημερινά και η γοητευτική Βρετανίδα Αλέξα Τσανγκ δεν αποτελεί εξαίρεση. Το χαλαρό, σοφιστικέ και παράλληλα ανεπιτήδευτο στυλ της μας δίνει σταθερά ιδέες και αποδεικνύει ότι για αν γνωρίζεις πώς να «παίξεις» με τους σωστούς συνδυασμούς θα κάνεις θαύματα με την εμφάνιση σου. 

Η Αλέξα το γνωρίζει αυτό και με το παραπάνω μαζί με κάτι ακόμα, πιο σημαντικό. Πώς να παντρεύει ιδανικά πολυτελή κομμάτια με άλλα που είναι ιδιαίτερως οικονομικά. 

Σε πρόσφατη, σούπερ χειμωνιάτικη εμφάνιση της, η Τσανγκ ποζάρει χαμογελαστή φορώντας μία ντένιμ σαλοπέτα που μοιάζει να είναι βγαλμένη από τα 90's, μία ριγέ μπλούζα, αθλητικά παπούτσια, μάλλινο σκούφο και ένα χοντρό, μαύρο παλτό. Ο συνδυασμός, μέχρι εδώ, είναι από μόνος του υπέροχος. Κοίτα να δεις, όμως, που απογειώνεται χάρη σε μία μικρή τσαντούλα, η οποία φέρνει στο νου ψάθα παραλίας ή πρακτικό τσαντάκι για τα ψώνια και ξυπνάει μέσα μας μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Τότε που μετρούσαμε τα καλοκαίρια με τα μπάνια και τα παγωτά και βάζαμε μέσα σε τέτοια τσαντάκια περιοδικά, χτενάκια και καθρεφτάκια.

Αν και φαινομενικά πρόκειται για ένα αμιγώς καλοκαιρινό κομμάτι η Τσανγκ έχει βρει τον τρόπο να το «δέσει» άψογα με μάλλινο παλτό και σκούφο, βάζοντας μέσα τα ψώνια και πραγματοποιώντας μία πολύ κουλ εμφάνιση που θέλουμε να μιμηθούμε.

Το κόστος της τσάντας, ανάλογα με το μέγεθος της, κυμαίνεται από τις 9 έως τις 15 λίρες, δηλαδή πάνω-κάτω 20 ευρώ, και αυτό είναι το καλύτερο απ΄ όλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£18)

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£9)

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£14)

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£14)

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£9)

Δες το εδώ

Lalo Mercado Bag (£18)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS