Ο Σεπτέμβριος είναι η δεύτερη ευκαιρία όλων μέσα στο έτος για να κάνουν μία φρέσκια αρχή σε όσα θέλουν να αλλάξουν. Κατάλοιπο από τα σχολικά μας χρόνια ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί ακόμα περισσότερο από την Πρωτοχρονιά την έναρξη της «νέας χρονιάς» και ενισχύει την διάθεση για νέα ξεκινήματα.

Η παραπάνω συνθήκη σε συνδυασμό με τα 30α μου γενέθλια με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι πλέον στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου υπάρχουν μερικά πράγματα στη γκαρνταρόμπα μου που πρέπει να αλλάξουν. Και η αρχή θα γίνει από τα τζιν παντελόνια, ένα ρούχο που το φοράμε όλες αρκετά συχνά και μπορείς να το βρεις σε κάθε απόχρωση και κόψιμο.

Όχι, δεν πάνε όλα τα τζιν σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες, παρόλο που παραμένουν πάντα ένα αγέραστο κομμάτι που δεν πρέπει ποτέ να βγάλεις από τη ντουλάπα σου. Αρκεί να βρεις το κατάλληλο. Υπάρχει λόγος που οι πιο διάσημες fashion bloggers στον κόσμο συμβουλεύουν τις γυναίκες που έχουν συμπληρώσει τα τριάντα να αποχαιρετήσουν ένα συγκεκριμένο τύπο τζιν. οποίος ταιριάζει ξεκάθαρα και παραπέμπει σε αρκετά μικρότερες ηλικίες.

Ίσως μαντεύεις ήδη ότι μιλάμε για το τζιν με τα σκισίματα (δεν έχει σημασία αν αυτά είναι αμέτρητα ή απλώς λίγα και καλά) το οποίο δεν κολακεύει καμία γυναίκα από μία ηλικία και μετά. Αντίθετα οι τάσεις επιβάλλουν άλλα τζιν παντελόνια, κυρίως τα πιο φαρδιά με την γραμμή που ο κόσμος της μόδας αποκαλεί "mummy", να αποκτούν την πρώτη και καλύτερη θέση στη ντουλάπα μας. 

Δες το εδώ

Mom relaxed jeans, MANGO, $59.99

 Δες το εδώ

AGOLDE Jamie High Rise Classic Jeans $158.00

 Δες το εδώ

THE REAL SLIM BOYFRIEND IN CALIFORNIA BLUE DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

THE RECONSTRUCTED VINTAGE HIGH WAIST JEANS DETAILS, ΖΑRA, 39.95 EUR
TAGS