Η σειρά Αmerican Crime Story του τηλεοπτικού δικτύου FX έκανε τρομερή αίσθηση με την πρώτη της σεζόν, στην οποία παρουσίασε την υπόθεση κατηγορίας του πασίγνωστου παίχτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ο.J. Simpson για τη δολοφονία της συζύγου του. 

Τον ερχόμενο Ιανουράριο η ίδια σειρά θα ασχοληθεί με μία άλλη, ακόμα πιο διάσημη υπόθεση ανθρωποκτονίας, αυτή του σχεδιαστή μόδας Gianni Versace το 1997, κάνοντας ένα λεπτομερές ταξίδι στη ζωή του, στις σχέσεις του με τους δικούς του ανθρώπους και στην ημέρα της δολοφονίας του, στην έπαυλη του στο Μαιάμι. 

Κεντρικό ρόλο στην ιστορία έχει φυσικά η αδελφή του θύματος και σημερινή επικεφαλής του οίκου Donatella Versace, την οποία υποδύεται η Penelope Cruz, ενώ μερικά πρώτα πλάνα από τα όσα θα παρακολουθήσουμε σε λίγους μήνες στη μικρή οθόνη έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και λίγο καιρό στο ίντερνετ. Τώρα, μερικές νέες φωτογραφίες με επίκεντρο τα εντυπωσιακά ρούχα της Donatella κάνουν το γύρο του διαδικτύου κι εμείς παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τις εμφανίσεις για τις οποίες μάλλον θα μιλάνε όλοι, ίσως ακόμα περισσότερο και από το ίδιο το στόρυ αυτό καθέ αυτό. 

Μάλιστα οι συντελεστές της σειράς έχουν καταφέρει να ανοίξουν ακόμα περισσότερο την όρεξη του κοινού υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα, αδιανόητα εντυπωσιακά outfits βασισμένα με μεγάλη ακρίβεια στις εμφανίσεις της σχεδιάστριας στην πραγματική της ζωή.

Μία κλεφτή ματιά σε τρεις ήδη πολυσυζητημένες εμφανίσεις πριν την μεγάλη πρεμιέρα στις αρχές του 2018.

 

TAGS