Καθώς μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά μέσα στον χειμώνα τα χοντρά ρούχα ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στη λίστα με τα items που κρυφοκοιτάζουμε στο διαδίκτυο. 

Πλεκτά, πουλόβερ και μπουφάν θα έχουν σίγουρα την τιμητική τους το επόμενο διάστημα, αλλά το ερώτημα παραμένει; Πώς θα είσαι πάντα κομψή παρά το γεγονός ότι φοράς πάνω σου ό,τι πιο βαρύ υπάρχει στη ντουλάπα σου;

Η απάντηση μάλλον βρίσκεται σε εκείνα τα κομμάτια που είναι τόσο εκλεπτυσμένα ώστε να δείχνουν πολύ ξεχωριστά, παρά τους έντονους όγκους τους. Ανάμεσα σε αυτά ένα συγκεκριμένο πουλόβερ από τα σκανδιναβικά H&M φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές των fashion inluencers πρωταγωνιστώντας στο ίνσταγκραμ και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι αυτόν τον χειμώνα οι εντυπωσιακοί γιακάδες ανήκουν στις λεπτομέρειες εκείνες που θα αποτελέσουν τεράστιο τρεντ, αυτό το κλασάτο αλλά ταυτόχρονα πολύ οικονομικό πουλόβερ από το διάσημο fash fashion brand τραβάει τα βλέμματα, αφού διαθέτει την έντονη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. 

Άλλωστε τα H&M έχουν αποδείξει μέσα στους χειμώνες ότι διατηρούν μία ιδιαίτερη αγάπη για τα πλεκτά που ξεχωρίζουν χάρη στους σηκώμενους γιακάδες τους ή χάρη στα έντονα χαρακτηριστικά τους και συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία στο ίδιο μοτίβο και στο μουντό 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

H&M Collared Rib-Knit Jumper (£25)

Δες το εδώ

H&M Collared Rib-Knit Jumper (£25)

Άλλωστε τα H&M έχουν αποδείξει μέσα στους χειμώνες ότι διατηρούν μία ξεχωριστή αγάπη για τα πλεκτά που ξεχωρίζουν χάρη στους σηκώμενους γιακάδες τους ή χάρη στα έντονα χαρακτηριστικά τους και συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία στο ίδιο μοτίβο και στο μουντό 2020.

Δες το εδώ

H&M Ribbed Polo-Neck Jumper (£35)

Δες το εδώ

H&M Cable-Knit Jumper (£25)

Δες το εδώ

H&M Polo-Neck Jumper (£25)

Δες το εδώ

H&M Knitted Jumper (£20)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS