Οι κλασικές και παραδοσιακές παλέτες αρχίζουν τελικά να δίνουν χώρο σε λαμπερά, ζωντανά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το οποίο με τη σειρά του κατακτά το στυλ του δρόμου. Όπως όλα δείχνου το πορτοκάλι είναι το χρώμα που χρειάζεται η ντουλάπα σας τώρα.

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα του ορατού φάσματος, που βρίσκεται μεταξύ του κόκκινου και του κίτρινου. Πήρε την ονομασία του από το φρούτο πορτοκάλι, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του χρώματος αυτού. Πολιτικά συχνά συνδέεται με τον συμβολισμό κομμάτων που πρόσκεινται στο φιλελεύθερο και κεντρώο χώρο.

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να φορεθεί κάθε στιγμή ή να αναμειχθεί με άλλα χρώματα, αλλά φέτος που οι σχεδιαστές το έβαλαν σε υπερμεγέθη T-Shirt, σε φορέματα με γραμμή Άλφα, σε παντελόνια και φόρμες, η δυσκολία του καταρρίπτεται.

Η Bella Hadid πάντως το τίμησε με επιτυχία. Το υπέροχο είναι ότι το πορτοκαλί ταιριάζει σε μονόχρωμη εμφάνιση. Total orange, κυρίες μου. Μπορείτε, επίσης, να  διασκεδάστε συντονίζοντας το πορτοκαλί με απρόσμενα χρώματα, όπως πορφυρό, κόκκινο, ροζ ή πράσινο ή ακόμα και μοβ. Οι νέες τάσεις της μόδας ακολουθούν το σύνθημα «η ζωή είναι σύντομη, πάρτε ρίσκα». 

Δείτε το εδώ

Η&Μ Short dress 19,99 €

Δείτε το εδώ

ΜΑΝGO Φόρεμα βολάν 17,99€ (-50%)

Δείτε το εδώ 

ZARA ΤΟΠ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ 5,99 EUR

Δείτε τα εδώ

Uterque ΠΕΔΙΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΜΕ ΛΟΥΡΙΑ 59.95 €

Δείτε το εδώ

Η&Μ Pleated skirt 24,99 €

Δείτε το εδώ

ΖΑRA 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ 9,99 EUR

 

Δείτε το εδώ

ΜΑΝGO Μπλούζα αδιάβροχη 39,99€

Δείτε το εδώ

ZARA ΦΟΥΤΕΡ OVERSIZED 12,99 EUR

Δείτε το εδώ

Uterque ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΓΙΑΚΑ V ΒΟΛΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ 49.95 €

Δείτε το εδώ

H&M Suede pouch bag with a chain 14,99 €
TAGS