Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και η αντίληψη της μόδας είναι υποκειμενική. Οι τάσεις, οι σχεδιαστές και τα style icons που μας αρέσουν, είναι απλώς κάποιες «κατευθυντήριες» στην κυρίαρχη αισθητική. Στη μόδα δεν υπάρχει απαγόρευση- όλοι μπορούν να τα φορέσουν όλα. 

Αλλά. Υπάρχει ένα «αλλά» και αυτό εντοπίζεται στο κατά πόσο η εφαρμογή, το χρώμα και το στυλ ενός ρούχου κάνει αυτόν που το φορά να δείχνει ωραίος. Στο κατά πόσο τον κολακεύει, δηλαδή. 

Αυτό είναι το στοίχημα που έχασε η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελευταία της εμφάνιση, και ο λόγος που προκάλεσε τόση εντύπωση είναι γιατί η ίδια μοιάζει να δίνει πάντα προτεραιότητα σε αυτό, παρά στο fashion κομμάτι των εμφανίσεών της. 

Εδώ συνέβη το αντίθετο. Η Τζένιφερ επέλεξε ένα μίνι τουίντ φόρεμα (που θύμιζε Chanel αλλά ήταν Gucci) σε φαρδιά γραμμή, με μακριά μανίκια και χρυσές αλυσίδες στο ντεκολτέ. 

H εμφάνιση που μας προβλημάτισε

Το συνδύασε έξυπνα με λευκές γόβες, καπιτονέ off white τσάντα και γυαλιά με χρωματιστούς φακούς, αλλά ήταν το ίδιο το ρούχο που έμοιαζε να τη φοράει. 

Από μόνο του, το φόρεμα είναι ωραίο- θα μπορούσαμε να το φανταστούμε άνετα στην Alexa Chung ή τη Σιένα Μίλερ συνδυασμένο με μαύρα μποτάκια και καπέλο. 

Εδώ όμως, έμοιαζε να προσθέτει αχρείαστο όγκο στην Τζεν, ενώ δεν κολάκευε το χρώμα της επιδερμίδας της. 

Όλοι έχουν δικαίωμα στο στυλιστικό ατόπημα. Της το συγχωρούμε. 

 

 

TAGS