Για όσους έχουν να τύχη να περάσουν έστω και για μία φορά τις πόρτες του, το Met Gala της Νέας Υόρκης είναι το γεγονός της κάθε χρονιάς. Αλλά και για τους υπόλοιπους, απλούς παρατηρητές, φωτογράφους που εδώ και χρόνια στήνονται με τις ώρες στο πλάι του κόκκινου χαλιού για να απαθανατίσουν λίγες πόζες, και φυσικά μέσα ενημέρωσης, το Met Gala που διοργανώνει η Anna Wintour είναι το κοσμικό event όπο όλοι θα ήθελαν να δουν, τουλάχιστον για μία φορά, εκ των έσω.

Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα και φέτος, με την εκδότρια της αμερικανικής Vogue να ορίζει συνδιοργανώτριες, στο πλευρό της, τις Rihanna, Αmal Clouney και Donatella Versace. Το θέμα της βραδιάς κάπως αφαιρετικό και σίγουρα μπερδεμένο: Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Το αποτέλεσμα πίσω από έναν τόσο μπερδεμένο τίτλο ήταν πολλές κυρίες της σόουμπιζ να μπερδευτούν εντελώς και στο τέλος να εμφανιστουν στο event απλώς με μία λαμπερή, βραδινή τουαλέτα. Ανάμεσα σε εκείνες που «βγήκαν εκτός θέματος» ήταν η Cindy Crawford, η Zoe Kravitz, η Κendall Jenner και η Lily Albridge. 

Δεν έλειψαν όμως και εκείνες που έκαναν την διαφορά που εντελώς διαφορετικό τρόπο, επιλέγοντας να εμφανιστούν με ρούχα που δεν έφεραν την υπογραφή κάποιου μεγάλου σχεδιαστή, αλλά αυτή της πασίγνωστης αλυσίδας ενδυμάτων H&M. Η Lili Reinhart, η Jasmine Sanders η Kiersey Clemons και η Olivia Μunn ήταν oi τέσσερις celebrities που επέλεξαν κάποιο ρούχο από ειδικές συλλογές της διάσημης εταιρίας, για την ξεχωριστή βραδιά.

Olivia Munn
Lili Reinhart
Jasmine Sanders
Kiersey Clemons

Και τα H&M ανέβασαν στη σελίδα τους στο Instagram ξεχωριστές αναρτήσεις με τις τέσσερις διάσημες κυρίες, σχολιάζοντας στη λεζάντα πως τα ρούχα που επέλεξαν ήταν είχαν ως βασικό στοιχείο τις μεταλλικές λεπτομέρεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS