Στα αγγλικά υπάρχει μία παροιμία που λέει «Δύο κεφάλια είναι πάντα καλύτερα από ένα», για να υποστηρίξει πως πάντα στις δουλειές δύο μυαλά μπορούν να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από ένα. Το ίδιο μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι συμβαίνει και με τα πουλόβερ. Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που είναι καλύτερο από ένα πουλόβερ; H απάντηση εύκολα θα μπορούσε να είναι: δύο πουλόβερ. 

Και αυτό ίσως αποτελεί ένας από τους βασικούς κανόνες του layering ή καλύτερα ένα από τα πιο εύκολα τρικ που μπορεί κάθε γυναίκα να εφαρμόσει στις καθημερινές της εμφανίσεις ακόμα κι αν δεν διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις γύρω από τη μόδα ή δεν έχει πολλή έφεση στους συνδυασμούς και στα στιλιστικά τερτίπια. 

Αν κάνεις, λοιπόν, μία γύρα στις σελίδες των πιο ενημερωμένων bloggers του Instagram θα εντοπίσεις κι εσύ πως το «κόλπο» με τα δύο πουλόβερ φορεμένα με επιμελώς ατημέλητο τρόπο το ένα πάνω στο άλλο, είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στις φωτογραφίες των πιο κουλ προφίλ. 

Το καλύτερο στην συγκεκριμένη πρακτική του layering είναι πως πετυχαίνει πραγματικά πάντα, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάτι λάθος. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ειδικούς είναι ένας σίγουρος τρόπος να αναβαθμίσεις το λουκ σου κάνοντας να δείχνει πιο πολυτελές και εντυπωσιακό. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά στο πώς το κάνουν οι παρακάτω fashionable γυναίκες στο Instagram,

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολούθηστε το WomanToc στο Instagram

TAGS