Αυτή την περίοδο η Σίντι Κρόφορντ έχει αφήσει τα πάντα στην άκρη για χάρη της 16χρονης κόρης της Κάια Γκέρμπερ. Έτσι οι δυο τους τους έχουν γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη, πηγαίνοντας από Εβδομάδα Μόδας σε Εβδομάδα Μόδας. 

Τελευταίος σταθμός του Παρίσι όπου η Κάια ήδη έκλεψε την παράσταση στο σόου του οίκου Yves Saint Laurent περπατώντας εντυπωσιακά πάνω στην πασαρέλα - μονοπάτι κάτω από το σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Πύργο του Άιφελ. 

Μαζί της βρίσκονται αυτή τη φορά και οι δύο γονείς της, η πανέμορφη Σίντι Κρόφορντ και ο γοητευτικός Ράντι Γκέρμπερ, οι οποίοι παρά τα πολλά χρόνια που είναι μαζί εξακολουθούν να δείχνουν πόσο πολύ απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να κάνει μία βόλτα στην πόλη του Φωτός και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλλαβε στον δρόμο σούπερ ευδιάθετους και χαμογελαστούς

Σκανάροντας όμως από πάνω μέχρι κάτω το λουκ της Σίντι φτάνει μία στιγμή που κάτι αρχίζει να μην σου πηγαίνει και τόσο καλά. Γιατί παρόλο που εγκρίνουμε με τα χίλια το σακάκι της και τη μαρινιέρα, το να δούμε την Κρόφορντ με μπαλαρίνες είναι κάτι που δεν το περιμένουμε. 

Τα πόδια της Σίντι δύσκολα δεν θα δείξουν υπέροχα με το οτιδήποτε, είναι αλήθεια αυτό, ωστόσο κάτι σε αυτή την εμφάνιση θα εξακολουθήσει να μας κλωτσάει όσες φορές κι αν το κοιτάξουμε.

Το ζευγάρι σε βόλτα στο Παρίσι. Η Σίντι έχει πετύχει το τέλειο λουκ του Σαββατοκύριακου με εξαίρεση τις μπαλαρινες που θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από sneakers.

Πάρε ιδέες για αντιγράψεις το λουκ της Σίντι Κρόφορντ.

Δες το εδώ

LONG OVERSIZED COAT DETAILS, ZARA, 109.00 EUR

Δες το εδώ

STRIPED SWEATSHIRT, UTERQUE, 69.00 €

Δες το εδώ

THE HIGH WAIST JEANS IN BLEND BLUE DETAILS, ZARA, 39.95 EUR
TAGS