Το τζιν παντελόνι είναι από μόνο του ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Είναι καθεστώς και ίσως το μόνο ρούχο που μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και την ίδια στιγμή να θεωρείται εξίσου άνετο με ένα κολάν γυμναστηρίου ή μία φόρμα.

Ταυτόχρονα το τζιν είναι ένα ρούχο δύσκολο υπό την έννοια ότι δεν ταιριάζουν όλες οι γραμμές σε ολους. Για πολλές γυναίκες η αναζήτηση του ιδανικού αποτελεί πρόσκληση οπότε ως ένα βαθμό μπορούμε να καταλάβουμε τον πανικό που έχει δημιουργηθεί με μία συγκεκριμένη μάρκα που έχει καταφέρει να πείσει το κοινό πως διαθέτει τα πιο άνετα και μαλακά τζιν παντελόνια που υπάρχουν εκεί έξω.

Ο λόγος για τα Madewell τα οποία ειδικεύονται κυρίως σε skinny τζιν παντελόνια, τόσο χαμηλοκάβαλα όσο και ψηλοκάβαλα και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα σε fashion experts και fashion editors. Aποτέλεσμα; Τα social media να γεμίσουν από αυτά και η εταιρία να φτάσει στο σημείο να πουλάει ένα παντελόνι κάθε 60 δευτερόλεπτα που περνάνε. Δηλαδή 10,000 τζιν παντελόνια την εβδομάδα. 

Αυτή την περίοδο στο διαδικτυακό κατάστημα υπάρχουν και εκπτώσεις οπότε ίσως είναι η ευκαιρία σου.

Δες το εδώ

Madewell 8" skinny jeans in riverdale wash €132,07

Δες το εδώ

Madewell 10" high-rise skinny jeans in danny wash €139,29

Δες το εδώ

Μadewell tall 9" high-rise skinny jeans in polly wash €92,85
TAGS