Ακόμα και αν τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια μοιάζουν όνειρα θερινής νυκτός, με τον καιρό να μην ευνοεί ιδιαίτερα, δεν παύουμε να αισιοδοξούμε και να αναζητάμε τα μαγιό που ανυπομονούμε να αγκαλιάσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις των φετινών διακοπών μας πλάι και μέσα στη θάλασσα.

Τα κομμάτια που φορούν οι πιο επιδραστικές celebrities μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης για να τα αποκτήσουμε κι εμείς στην αυθεντική εκδοχή τους ή σε μια πιο οικονομική παραλλαγή. Κάποια μάλιστα από αυτά είναι σε εκπληκτικά προσιτή τιμή, που ξεκινά περίπου από τα β. Αν πάντως δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε μαγιό κάθε σεζόν αλλά το βλέπουμε ως μια μακροχρόνια επένδυση, αξίζει να διαθέσουμε κάτι παραπάνω. Με την ποιότητά τους θα κάνουμε απόσβεση.

Αυτά είναι λοιπόν τα πιο στιλάτα μαγιό που αγαπούν οι celebrities. Δείτε τα και ετοιμάστε τη λίστα των επιθυμιών σας.

Sommer Swim. Τα φορούν οι: Κάια Γκέρμπερ, Κένταλ Τζένερ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Σοφία Ρίτσι, Ιρίνα Σάικ. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον για τις επώνυμες που ποντάρουν σε μαγιό με κορδόνι.

Δες πώς τα φορούν στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ.

Brinkley Top, Sommer Swim, www.sommerswim.eu, 65€

Hunza G. Τα φορούν οι: Έμιλι Ρατακόφσκι, Ντούα Λίπα, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ. Το πετσετέ ύφασμα είναι το έμβλημα του λονδρέζικου brand που αγαπούν οι πιο επιδραστικές celebrities.

Δες πώς τα φορούν στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ.

Μπικίνι Hunza G, www.net-a-porter.com, $180

Basic Swim. Τα φορούν οι: Κάια Γκέρμπερ, Κένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ. Σε τιμές που κυμαίνονται κάτω από τα 100 δολάρια, έχουν απλές γραμμές αλλά εντυπωσιακά χρώματα.

Δες πώς τα φορούν στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ.

La Premiere Top, Basic Swim, basicswim.com, $38

Fella Swim. Τα φορούν οι: Ρόζι Χάντινγκτον, Έλσα Χοσκ, Έμιλι Ρατακόφσκι. Αυτά τα μαγιό, που είναι εμπνευσμένα από τα εσώρουχα, αναμένεται φέτος να κατακτήσουν τις παραλίες όλου του κόσμου.

Δες πώς τα φορούν στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ.

Hunter Bandeau, Fella, www.revolve.com, 117,50€

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

κεντρική φωτό: @dualipa

TAGS