Μπορεί η τρίτη σεζόν του Stranger Things να προκάλεσε διχαστικές κριτικές, το βέβαιο είναι όμως ότι η συγκεκριμένη σειρά, αναβιώνοντας εκπληκτικά τα 80s, δημιούργησε ένα ολόκληρο στιλιστικό κίνημα που μας ταξιδεύει πίσω στην πιο έντονη αισθητικά δεκαετία. Ακολουθώντας το ρεύμα, τα H&M λανσάρισαν φέτος το καλοκαίρι μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από αυτήν, που κρατά μόνο τα καλύτερα από τη μόδα των eighties.

Από την κολεξιόν STRANGER THINGS x H&M, όπως ονομάζεται, ξεχωρίσαμε ένα μπικίνι όπου η αθλητική γραμμή του τοπ δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση με το εξωτικό τύπωμά του. Που θα γίνει το εισιτήριό μας για τροπικούς προορισμούς και για όλα τα κομπλιμέντα του κόσμου και κανένας δεν θα πιστεύει ότι αγοράσαμε μόλις με 15 ευρώ. Για ένα total exotic λουκ στην παραλία, μπορούμε να το σετάρουμε με το playsuit της ίδιας κολεξιόν.

Δες το εδώ

STRANGER THINGS x H&M, www2.hm.com, 14,99 €

Ίσως μέχρι τώρα να μην είχαμε συνδέσει τα H&M με την αγορά μαγιό, αλλά η φετινή συλλογή της οικονομικής αλυσίδας καταστημάτων, που υιοθετεί υπέροχα όλες τις νέες τάσεις, μας βάζει σε πειρασμό να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα της παραλίας όχι απλώς με ένα, αλλά με περισσότερα κομμάτια.

Δες τρία ακόμα μαγιό που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μπικίνι τριγωνάκι, www2.hm.com, 17,99 €

Δες το εδώ

Ολόσωμο μαγιό, www2.hm.com, 29,99 €

Δες το εδώ

Ολόσωμο με τύπωμα, www2.hm.com, 24,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: @ hannahcrosskey

TAGS