Οι απαιτήσεις που έχουμε από τα κολάν μας είναι, συχνά, εξωπραγματικές. Θέλουμε να τα προσφέρουν όλα -άνεση, στήριξη, να αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει και ταυτόχρονα να είναι στιλάτα- με τα λιγότερα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε. Αρκεί όμως να σκεφτούμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο σε εκείνη του γυμναστηρίου αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να καταλάβουμε ότι είναι ένα από τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε κάτι παραπάνω.

Είναι εντυπωσιακό μάλιστα ότι ένα πραγματικά καλό κολάν όχι απλώς δεν τονίζει τις ατέλειες στο σώμα αλλά σμιλεύει τη σιλουέτα, κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο καλλίγραμμα, την κοιλιά πιο επίπεδη. Όπως αυτό που απέσπασε 5/5 αστέρια από τις δοκιμάστριές του, επειδή καταφέρνει να είναι άνετο και ταυτόχρονα να κάνει φλατ το στομάχι. Μας προσφέρει, δηλαδή, τα αποτελέσματα της εντατικής άσκησης ενώ εμείς μπορεί να έχουμε μόλις ξεκινήσει να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο.

Επειδή είναι αδύνατον να δοκιμάσουμε όλα τα κολάν της αγοράς, το έκαναν για εμάς εκατοντάδες καταναλώτριες και στη συνέχεια μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους online, βοηθώντας και άλλες γυναίκες να καταλήξουν στις κορυφαίες επιλογές του συγκεκριμένου, δύσκολου κομματιού της γκαρνταρόμπας.

Δες πώς φορούν κολάν οι πιο ενημερωμένες γυναίκες στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Δες τις κορυφαίες επιλογές αγοράς.

Βαθμολογία 5/5 από τις δοκιμάστριες: «Όχι μόνο ελέγχει το στομάχι αλλά κρατά τα πάντα στη θέση τους χωρίς να είναι άβολο»

Δες το εδώ.

Κολάν Commando, www.shopbop.com, €63.74

Βαθμολογία 5/5 από τις δοκιμάστριες: «Λατρεύω το ότι είναι ψηλόμεσο, ωραίο, αρκετά μακρύ και εφαρμοστό. Σούπερ κομψό και άνετο».

Δες το εδώ.

Κολάν Daria από faux δέρμα, www.aritzia.com, $138

Βαθμολογία 5/5 από τις δοκιμάστριες: «Είναι απίστευτα άνετο και δείχνει υπέροχο... Θα αγόραζα άνετα ένα ακόμα».

Δες το εδώ.

Κολάν Alala, alalastyle.com, €76,95

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

κεντρική φωτό: @thestyleograph

 

TAGS