Το Παρίσι δεν θεωρείται τυχαία, ούτε άδικα, πρωτεύουσα της μόδας. Δεκάδες κορυφαίοι οίκοι πολυτελών ειδών έχουν τα αρχηγεία τους εδώ, στις κοσμοπολίτικες, μεγάλες λεωφόρους γύρω από τα Ηλύσια Πεδία, ενώ η πιο διάσημη Εβδομάδα Μόδας του κόσμου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη γαλλική πρωτεύουσα, στα μέσα του Φλεβάρη. 

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους καταναλωτές και fashion lovers από χώρες με οικονομική ευμάρεια, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Αμερική, ταξιδεύουν μέχρι την Πόλη του Φωτός για να κάνουν τις αγορές τους. Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά κατατοπιστικό και ως προς αυτό.

Mία vlogger και influencer με ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες του οίκου Hermès απαριθμεί όλα τα tips για να αποκτήσεις ένα από τα πιο περιζήτητα και πιο ποθητή αξεσουάρ που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί όσο απλό κι αν ακούγεται το να μπει κάποιος σε ένα κατάστημα του γαλλικού οίκου και να αγοράσει μία τσάντα, όπως θα έκανε με ένα προϊόν κάποιας άλλης εταιρίας ένδυσης και υπόδυσης, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά; Γιατί το Παρίσι είναι το πιο σωστό σημείο στον πλανήτη για να αγοράσει κάποιος μία πολυπόθητη Hermès τσάντα;

1. Οι ευρωπαϊκές τιμές είναι πιο χαμηλές.

2. Η Γαλλία έχει πολύ μεγαλύτερο απόθεμα

3. Οι τουρίστες μπορούν να παρακάμψουν την συνηθισμένη λίστα αναμονής που υπάρχει για μία τσάντα Hermes.

Aν θέλεις διακαώς να αποκτήσεις κι εσύ μία Bikrin ή μία Kelly, αλλά δεν τα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, να μερικές συμβουλές για το πώς θα μπορούσες να την κάνεις δική σου.

Πρώτον, το να αγοράσεις ή να παραγγείλεις μία τσάντα Hermes προϋποθέτει ότι θα έχεις δημιουργήσει μία καλή σχέση με τον υπεύθυνο σε κάποιο κατάστημα του οίκου. Με το να αγοράσεις πολλά αντικείμενα μικρότερης αξίας, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δίνει την εντύπωση ότι είσαι πραγματικά αφοσιωμένος στα προϊόντα της μάρκας και μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για το πιο διάσημο item του οίκου. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο πωλητής στο κατάστημα έχει λάβει μία αρκετά μεγάλη προμήθεια από τις δικές σου αγορές θα τον κάνει να σε έχει υπόψιν του την πρώτη φορά που θα μάθει ότι μία τσάντα είναι διαθέσιμη.

Εναλλακτικά, αν θέλεις να αγοράσεις μία Birkin ή μία Kelly, αλλά δεν έχεις κανένα ιστορικό αγορών σε προϊόντα Hermes, μπορείς να παραγγείλεις την τσάντα μέσω λίστας αναμονής, αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις περίπου έναν χρόνο πριν το item των ονείρων σου φτάσει στα χέρια σου. Βασική προϋπόθεση για να μπεις στη λίστα αναμονής είναι το να είσαι μόνιμος κάτοικος της πόλης όπου θα υποβάλεις την αίτηση του. Πέρα από αυτό μοιάζει να είναι στην απόλυτη κρίση του μάνατζερ κάθε καταστήματος το αν θα θελήσει να βάλει το όνομα σου στην λίστα αναμονής ή όχι.

Παρόλα αυτά όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο η influencer που συστήνεται με το ψευδώνυμο CMK εξηγεί ότι η ίδια είχε αγοράσει μόλις δύο πράγματα από ένα κατάστημα Hermes πριν αποκτήσει μία σπάνια έκδοση της τσάντας Kelly και συστήνει στο κοινό να περιμένει στην λίστα αναμονής και να μην πέσει στην παγίδα του οίκου που ενδεχομένως να θέλει να σε βάλει στην διαδικασία του να αγοράζεις συνέχεις πράγματα που δεν θέλεις μέχρι να φτάσεις στο πραγματικό ζητούμενο.

Δείτε στο βίντεο περισσότερα μυστικά και συμβουλές για το πώς μπορείς να αποκτήσεις την δική σου τσάντα Hermes.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS