Οι λεπτομέρειες επίσης είναι κι αυτές που καθορίζουν τα τρεντ και διαμορφώνουν τις τρέχουσες τάσεις. Το φάρδος των ρούχων, το χρώμα που «παίζει», το μήκος της φούστας ή του παντελονιού, το ύψος του τοπ και λοιπά. 

Για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια σοβαρά συμπεράσματα ακούσαμε τι έχει να πει πάνω στο θέμα η Edited, μια σημαντική εταιρεία μόδας και τεχνολογίας που λειτουργεί ως πηγή για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

Η αναλύτρια της λιανικής πώλησης και η διευθύντρια στοιχείων, η Katie Smith, πραγματοποίησε μια έρευνα στην οποία φάνηκε ότι η τάση του denim όπως παρουσιάστηκε το 2018 είναι τα cropped τζιν με τα φαρδιά μπατζάκια. Το κλασικό μάκρος δηλαδή πάει περίπατο και στη θέση του εμφανίζεται ένας όμορφος και ποθητός αστράγαλος.

«Οι καταναλωτές επιλέγουν κοντά τζιν, πιο δροσερά και πιο σύγχρονα. Επίσης ταιριάζουν με την τάση των ankle boots, αλλά και της κλασικής μπότας,  η οποία με τη σειρά της είναι κι αυτή κυρίαρχη. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το μήκος τζιν ταιριάζει σε όλες τις γυναικείες φιγούρες και τις κάνει να μοιάζουν με κινούμενες καμπανίτσες.  

Δείτε μερικά cropped jeans

Δείτε το εδώ

Madewell x Karen Walker Blazar Zip Wide-Leg Jeans ($148)

Δείτε το εδώ

Need Reese Fit Jeans in Judd Wash ($185)

Δείτε το εδώ

M.i.h Jeans Caron Wideleg Jeans With Contrast Stitching ($285)
TAGS