Το καλοκαιρινό shopping στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν με ακόμα πιο χαμηλές τιμές σε αγαπημένα σας designer brands. Από τις 13 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου, απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στο εκπτωτικό χωριό με έξυπνο shopping έως 70% πιο φθηνά και ανακαλύψτε τα απαραίτητα κομμάτια για το καλοκαίρι.

Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 ενώ με τις αγορές σας άνω των 30€ κερδίζετε δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό.

Κάθε Κυριακή του Ιουλίου, η απόλυτη εμπειρία shopping ολοκληρώνεται με τα Sunday Movie Nights, βραδιές θερινού σινεμά με αγαπημένες ταινίες, δωρεάν για όλους, στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού, παρέα με την nrg. Στις 19/7 απολαύστε το χαριτωμένο "A Dog's Purpose" και στις 26/7 το πολυβραβευμένο "La La Land". Για να κλείσετε δωρεάν τη θέση σας, μπείτε στο www.mcarthurglenathens.gr

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/

 

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

 

Λίγα λόγια για τον όμιλο McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 675.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 25 designer outlets σε δέκα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Μίντλαντς (στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS