Το καλοκαίρι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την αεράτη άνεση που προσφέρει ένα φόρεμα. Τα στενά παντελόνια, κι όποιο ένδυμα "αγκαλιάζει" αβάσταχτα το σώμα, αλλά και τα πιο χοντρά υφάσματα, παραχωρούν τη θέση τους στις ανάλαφρες, δροσερές σιλουέτες που αφήνουν χώρο στο σώμα να αναπνεύσει, προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση και γίνονται συνώνυμα της καλοκαιρινής κομψότητας. 

Τα στενά παντελόνια, κι όποιο ένδυμα "αγκαλιάζει" αβάσταχτα το σώμα, αλλά και τα πιο χοντρά υφάσματα, παραχωρούν τη θέση τους στις ανάλαφρες, δροσερές σιλουέτες που αφήνουν χώρο στο σώμα να αναπνεύσει, προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση και γίνονται συνώνυμα της καλοκαιρινής κομψότητας. 

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, προσφέρει πολλές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την "comfort zone" της φόρμας και των πλεκτών co-ords, που κυριάρχησαν ως επιλογές στο στιλ της καραντίνας, και να κάνετε εμφανίσεις που δεν θα σας στερήσουν την άνεση, αλλά προσφέρουν μοναδικό στιλ. 

Τα φορέματα του καλοκαιριού 2021 έχουν, βεβαίως, τάσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Τα τολμηρά cut-outs και οι sexy open backs σε φορέματα γίνονται η απόλυτη πρόταση για ένα καλοκαίρι που η διάθεση οφείλει να είναι ανεβασμένη-κι ερωτική. Την ίδια διάθεση έρχονται να εξυπηρετήσουν και τα slip dresses που γνωρίζουν ξανά μία δημοφιλία στη μόδα, μετά τα '90s, και γίνονται μία ασφαλής στιλιστικά επιλογή για all -day εμφανίσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS