Διανύουμε τον μήνα που η συζήτηση για τα μαγιό φτάνει στο αποκορύφωμά της: ποιες είναι οι τάσεις και ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσουμε στο καλάθι των αγορών μας; Αν πρέπει να κάνουμε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή μας, δηλαδή στα μπικίνι που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2021 στην παραλία, υπάρχουν κάποια trends που έχουν ήδη κερδίσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλα. Βεβαίως, η υπόθεση "μαγιό" έχει πρωτίστως να κάνει με τη καλή εφαρμογή και το σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο, κι άρα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα μέσα σ' αυτό, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα σχέδια και τις σιλουέτες που έχουν γίνει ήδη κυρίαρχες στη μόδα ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία των επιλογών. 

Βεβαίως, η υπόθεση "μαγιό" έχει πρωτίστως να κάνει με τη καλή εφαρμογή και το σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο, κι άρα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα μέσα σ' αυτό, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα σχέδια και τις σιλουέτες που έχουν γίνει ήδη κυρίαρχες στη μόδα ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία των επιλογών. 

Τα μπικίνι του 2021

Αν χρειάζεται να κρατήσετε σημειώσεις για τις τάσεις στα μπικίνι του 2021, ξεκινήστε τη λίστα σας συμπληρώνοντας πάνω- πάνω "high leg bikini bottoms". Με απλά λόγια, πρόκειται για τα μπικίνι που το κάτω μέρος του φοριέται πάνω από το ισχίο και είναι μια τάση που έρχεται από το 1990s. Την έκαναν εξαιρετικά δημοφιλή ήδη από την περσινή χρονιά οι αδελφές Kardashian και η Bella Hadid, ενώ την έχουμε δει να την εμπιστεύεται και η Jennifer Lopez. Μάλιστα, τα high leg bikini bottoms θεωρούνται εξαιρετικά κολακευτικά για τη γυναικεία σιλουέτα, αφού "δείχνουν" το πόδι πιο μακρύ και αναδεικνύουν τις καμπύλες. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS