Οι τάσεις της μόδας δεν ταιριάζουν όλες σε κάθε γυναικείο γούστο ή σε όλα τα στιλ. Ακόμα κι αν ένα trend μπορεί να ακούγεται και να δείχνει ελκυστικό, μπορεί τελικά να μην είναι τόσο κολακευτικό πάνω σας ή να συμβεί και το αντίστροφο: κάτι που σας δείχνει απωθητικό και ακαλαίσθητο, να κάνει εξαιρετική εφαρμογή στον τύπο σας και να προσαρμόζεται αρμονικά στο στιλ σας.  Το συμπέρασμα, λοιπόν, λέει ότι ορισμένες φορές αξίζει να δείξετε τολμηρές και να δοκιμάσετε τάσεις της μόδας πριν τις απορρίψετε. Και το φετινό καλοκαίρι σας δίνει την ευκαιρία για αρκετούς τέτοιους πειραματισμούς. 

Το συμπέρασμα, λοιπόν, λέει ότι ορισμένες φορές αξίζει να δείξετε τολμηρές και να δοκιμάσετε τάσεις της μόδας πριν τις απορρίψετε. Και το φετινό καλοκαίρι σας δίνει την ευκαιρία για αρκετούς τέτοιους πειραματισμούς. 

Summer 2021: 4 τάσεις

Η χρονιά της πανδημίας covid-19 και η καραντίνα έφερε πολλές ανατροπές στο στιλ κι επηρέασε τις τάσεις που η μόδα είχε προβλέψει για τη χρονιά 2021. Απρόσμενες εκπλήξεις, όπως αυτή του Tie - dye μοτίβου, έκαναν την εμφάνισή τους στις collection για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021, ενώ είδαμε τα χαρακτηριστικά της "άνεσης επί ποδός" clogs να επιστρέφουν για να διεκδικήσουν τη δική τους θέση ανάμεσα σε άλλα δημοφιλή άνετα παπούτσια της χρονιάς. Είδαμε, όμως, να γίνεται μια προσπάθεια και για εμφανίσεις που τονίζουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, και τα απόλυτα σέξι κορσέ τοπ ήρθαν να συνδράμουν, μαζί με τα επίσης τολμηρά και αποκαλυπτικά κομμάτια από δίχτυ - που όμως παράλληλα έχουν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash

TAGS