Από την πρώτη στιγμή που ένα προσκλητήριο για γάμο έρθει στα χέρια σου μέχρι την ημέρα της τελετής, η μόνη σου σκέψη είναι "Τι θα φορέσω;” και αυτό είναι λογικό. Ο γάμος είναι μία επίσημη τελετή και εσύ πρέπει να σταθείς αντάξια των περιστάσεων. Ειδικά εάν το ζευγάρι που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον, τότε το άγχος μεγαλώνει. Η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή που κάνουν οι γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα φορέματα. Midi ή maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ, ένα φόρεμα στο στιλ σου θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη και ως one piece δεν θα σε βασανίσει ιδιαίτερα με το styling.

Midi ή maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ, ένα φόρεμα στο στιλ σου θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη και ως one piece δεν θα σε βασανίσει ιδιαίτερα με το styling.

Σε περίπτωση όμως που φέτος το καλοκαίρι είσαι καλεσμένη σε γάμους και έχεις βαρεθεί να φοράς φορέματα, τότε υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ κομψή.

Για ένα εξίσου πολύ θηλυκό και ladylike σύνολο, μία midi φούστα με ένα lingerie top είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Κομψό και πολύ ρομαντικό, αυτό το duo θα σε τοποθετήσει σίγουρα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου και να εκφράσεις τη fashionista που κρύβεις μέσα σου, τότε μία ψηλόμεση αέρινη παντελόνα με τοπ και κιμονό στο ίδιο μοτίβο θα κάνει το wedding look σου να μείνει αξέχαστο σε όλους. Σε περίπτωση που ο γάμος που θα παρευρεθείς είναι σε κάποιο νησί, από τις πιο άνετες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι οι ψηλόμεσες παντελόνες και οι ολόσωμες φόρμες.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS