Η περσινή χρονιά είχε πολλές αναβολές και ακυρώσεις γάμων, λόγω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων. Φέτος, ωστόσο, με την επιστροφή σε μια σχετική κανονικότητα πολλά ζευγάρια επαναπρογραμμάτισαν την τελετή και τη δεξίωση του γάμου τους και αυτό σημαίνει ότι πιθανότητα φέτος οι προσκλήσεις για τέτοιες ευχάριστες περιστάσεις είναι περισσότερες. Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ένα δυνατό "φρεσκάρισμα" στην γκαρνταρόμπα σας ώστε να υποστηρίξετε κάθε event με το ιδανικό σύνολο. 

Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ένα δυνατό "φρεσκάρισμα" στην γκαρνταρόμπα σας ώστε να υποστηρίξετε κάθε event με το ιδανικό σύνολο. 

Ασφαλώς, υπάρχουν γάμοι που είναι πιο χαλαροί, ιδίως τώρα το καλοκαίρι που πολλά ζευγάρια επιλέγουν να καταφύγουν σε κάποιο νησί, ωστόσο τις περισσότερες φορές ένα γάμος συνοδεύεται και από το σχετικό formality. Αν επομένως δεν σας το διευκρινίσουν οι μελλόνυμφοι ότι το dress code του γάμου επιβάλλει beach look, τότε καλό θα ήταν να μην κάνετε επιλογές σε ένδυμα που παραείναι χαλαρές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσετε στο άλλο άκρο, της υπερβολικής "επισημότητας", που μπορεί εν τέλει να μην ταιριάζει στο ύφος της δεξίωσης. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS