Για τους φανατικούς του θαυμαστές είναι εμμονή και θρησκεία, ένα διαστημικό έπος και φιλοσοφικές διαστάσεις που δεν χορταίνεται με τίποτα και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στους αιώνες των αιώνων αμήν. Για όσους πάλι αντιπαθούν την επιστημονική φαντασία το Star Wars είναι το σημείο κάμψης όλων των αντιστάσεων, το saga στο οποίο οι πάντες υποκύπτουν αργά ή γρήγορα.

Για τη βιομηχανία πάλι η ιστορία και οι ήρωες του Πόλεμου των Άστρων είναι καθεστώς πια και μεγάλο, εμπορικό κεφάλαιο αφού από ταινία υψηλών προδιαγραφών εξελίχθηκε σε brand με το logo του να βρίσκει τη θέση του σε κουκλάκια, κούπες, τσάντες, ημερολόγια και ρούχα.

Όταν σε όλη αυτή τη μανία βάλουν το χεράκι τους και τα Zara η φρενίτιδα είναι ένα βήμα πιο κοντά. Και κάπως έτσι η νέα, unisex σειρά από μπλούζες και φούτερ που μόλις έκανε την εμφάνιση της στο ιντερνετικό κατάστημα της μεγάλης εταιρίας ρούχων χτύπησε νέο ρεκόρ παραγγελιών με κάποια από τα κομμάτια να εξαντλούνται σε χρόνο μηδέν. 

Αν είσαι μεγάλη φαν ή αν το βλέπεις απλά σαν statement τα Zara σου δείχνουν πώς να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα ρούχα με οποιοδήποτε ντύσιμο, προσθέτοντας έναν πιο χαλαρό τόνο στις βραδινές σου εμφανίσεις. Άλλωστε ζούμε στην εποχή που όλα πάνε με όλα.

Δες το εδώ

STAR WARS® T-SHIRT DETAILS 29.90 USD

Δες το εδώ

STAR WARS® SWEATSHIRT DETAILS 49.90 USD

 

 

 

TAGS