Ο περασμένος χειμώνας έφερε μαζί του ένα αναπάντεχο και την ίδια στιγμή ενδιαφέρον νέο «φαινόμενο» στη παγκόσμια μόδα: Μία τεράστια άνοδο στις πωλήσεις των πολύ ζεστών, φουσκωτών, πουπουλένιων παλτών που μοιάζουν περισσότερο με μπολικάτο πάπλωμα παρά με κομψό πανωφόρι. 

Αυτή η τάση κατέκλυσε το στυλ των πιο μοδάτων γυναικών στον κόσμο παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης βρισκόταν σε φάση lockdown και τα πολύ ζεστά ρούχα δεν ήταν πραγματικά απαραίτητα. Η δυναμική του τρεντ ίσως έχει τελικά εξήγηση. Σε μία κοινωνία που πέρασε σχεδόν δύο χρόνια μέσα στο σπίτι η ανάγκη για άνεση ήρθε να υπερκαλύψει την ανάγκη για στιλιζαρισμένα ρούχα που ίσως στερούνται σε πρακτικότητα.

Αυτή η απαίτηση φαίνεται ότι εξακολουθεί να μας ακολουθεί αφού και φέτος το loungewear, τα αθλητικά παπούτσια και οι φόρμες έχουν για άλλη μία σεζόν την τιμητική τους. Μαζί με τα παρακάνω και τα ογκώδη μπουφάν που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα μας σε μία χουχουλιάρικη αγκαλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μπορεί η γκάμα των συγκεκριμένων προϊόντων να είναι κυριολεκτικά τεράστια, ωστόσο, το ίνσταγκραμ έχει εδώ και καιρό ξεχωρίζει το brand που κυκλοφορεί τα καλύτερα puffer coats της αγοράς και την προτιμά με μανία. 

Ο λόγος για τα διάσημα Arket που έχουν δει τα μπουφάν τους, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια που κυκλοφορεί η εταιρία, να πουλούν σαν τρελά ήδη από τον χειμώνα του 2020 με τις πωλήσεις να παραμένουν σταθερά σε πάρα πολύ ψηλό επίπεδο. 

Το αντιανεμικό, αδιάδροχο υλικό, η βολική κουκούλα, ο εργονομικός σχεδιασμός και οι σούπερ cosy τσέπες στο μποστινό τμήμα είναι τα βασικά στοιχεία που κάουν τα πουπουλένια πανωφόρια των Arket το τέλειο παλτό του χειμώνα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η ποικιλία σε χρώματα και σχέδια είναι πραγματικά τεράστια, ενώ παρά τη λίγο τσιμπημένη τιμή μπορείς να ξέρεις από τώρα ότι αυτό είναι το κομμάτι που θα φορέσεις και φέτος και του χρόνου και πολλούς χειμώνες μετά από τον φετινό γιατί είναι πολύ απλά ο ορισμός του διαχρονικού.

Δες το εδώ

Arket Long Down Puffer Coat (£225)

Δες το εδώ

Arket Oversized Padded Parka (£190)

Δες το εδώ

Arket Down Puffer Jacket (£175)

Δες το εδώ

Arket Down Puffer Jacket (£175)

Δες το εδω

Arket 2021 Mid-Length Down Coat (£175)

Δες το εδω

Arket Long Down Puffer Coat (£225)

Κεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS