Οι απαιτήσεις μας από τα outfits των φετινών Χριστουγέννων είναι εντυπωσιακά πιο απλές από ό,τι άλλες χρονιές. Την ίδια στιγμή, όμως, κρύβουν και παγίδες αφού πρέπει σε μία μόνο εμφάνιση να βρούμε τον τρόπο να συνδυάσουμε την άνεση και την απλότητα με μία δόση από την καθιερωμένη, γιορτινή πολυτέλεια. 

Παρόλα αυτά, εννοείται ότι λύση υπάρχει μαζί με ένα ιδανικό κομμάτι που έρχεται να εκπληρώσει ακριβώς αυτό που ζητάμε. Ένα κομψό φόρεμα από τη γνωστή εταιρία & Other Stories, με παριζιάνικο αέρα και διαχρονική φινέτσα, έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του εορταστικού outfit σύμφωνα, πάντα, με τις επιταγές των νέων συνθηκών.

Χωρίς κραυγαλέες λεπτομέρειες πάνω του, το μίνι φορεματάκι σε μαύρο χρώμα με λευκά, μακριά μανίκια και ψηλό, εντυπωσιακό γιακά, ο οποίος παραπέμπει σε εμφάνιση βγαλμένη από την Αγγλία του 18ου αιώνα, είναι το κομμάτι που μπορείς να φορέσεις από το πρωινό των Χριστουγέννων, ενώ στρώνεις και επιμελείσαι το γιορτινό τραπέζι, μέχρι το βράδυ με τους πολύ αγαπημένους σου, την ώρα που ανταλλάσετε δώρα πίνοντας κόκκινο, γλυκό Gluhwein με πορτοκάλι και κανέλα. 

Η άνετη αλλά φίνα γραμμή του σε σχήμα άλφα το κάνει σούπερ κατάλληλο ώστε να μπορείς να το φορέσεις στη σπιτική γιορτή, δίχως να αισθάνεσαι υπερβολικά ντυμένη, διατηρώντας πάνω σου τη μαγεία του εορτασμού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Μερικές ακόμα κοντινές παραλλαγές του φορέματος από τα &Othe Stories:

Δες το εδώ

& Other Stories Neck Bow Ruffle Mini Dress (£95)

Δες το εδώ

& Other Stories Wide Tiered Puff Sleeve Midi Dress (£95)

Δες το εδώ

& Other Stories Voluminous A-Line Wide Collar Dress (€95)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS