Αν υπάρχει ένα ζευγάρι μπότες που θα κερδίσει, δίχως αμφιβολία, την αγάπη και τον σεβασμό της διεθνούς κοινότητας της μόδας αυτόν τον χειμώνα, τότε είναι αυτές με τις «χοντροκομμένες», τρακτερωτές σόλες. 

Φυσικά, όπως συμβαίνει με σχεδό όλα τα τρεντς που έρχονται για να κάνουν τη διαφορά, το κοινό είναι πάντα ανοικτό σε προτάσεις και παραλλαγές, οι οποίες καμία φορά γίνονται ακόμα «μεγαλύτερες» από την αρχική τάση που τις γέννησε.

Ανάμεσα σε αυτές και ένα φρέσκο τρεντ που έχει κατακλύσει το ίντερνετ, είναι edgy, είναι κουλ και σίγουρα έχουν μία ροκ διάθεση που μας θυμίζει έντονα τις τιμημένες Dr. Martens που όλες φορέσαμε έστω για μία περίοδο τη δεκαετία του '90. Ο λόγος για τις ίσιες μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, οι οποίες έχουν έρθει για να ταράξουν την πρωτοκαθεδρία των λατρεμένων ankle boots σε άνεση και ευκολία.

Υπάρχει εξήγηση για όλο αυτό. Αρχικά είναι κάτι διαφορετικό και ένας αέρας ανανέωσης είναι πάντα απαραίτητος ακόμα κι όταν μιλάμε για ένα τόσο αγαπημένο τρεντ όσο οι «μπότες αστραγάλου». Δεύτερον συνδυάζουν σε ένα δύο μεγάλες τάσεις του φετινού χειμώνα: τις μπότες μέχρι το γόνατο και τις μπότες με τρακτερωτή σόλα. Win-win situation, όπως λένε και οι Αμερικάνοι.

Η αρχή έγινε για ακόμα μία φορά, όπως με τόσες και τόσες τάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, από την πασαρέλα του μεγάλου ιταλικού οίκου Bottega Veneta και όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν σχεδόν οι πάντες.

Το ίνσταγκραμ πρώτο και καλύτερο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Δες το εδώ

Whistles Allen Stretch Knee High Boot (£199)

Δες το εδώ

& Other Stories Topstitched Tall Leather Boots (£279)

Δες το εδώ

Dune London Trafalgar T Buckle Strap Knee High Boots (£140)

Δες το εδώ

H&M Chunky-Soled Boots (£40)

Δες το εδώ

Arket High-Shaft Chunky Leather Boots (£290)

Δες το εδώ

H&M High Biker Boots (£35)

Δες το εδώ

COS Leather Chunky Sole Knee High Boots (£250)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS