Ποια γυναίκα δεν έχει -έστω και μία φορά- παραπονεθεί ότι πονάει η πλάτη της από την καθιστική ζωή ή από το βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας; Σίγουρα η εκγύμναση παίζει ρόλο αλλά μερικές φορές και τα ίδια τα εσώρουχα μπορούν να βοηθήσουν, να ανακουφίζουν την πλάτη από το «βάρος» της ζωής.

Το σωστό πατρόν, τα ανάλογα υλικά, η κουπ, το στυλ γενικά του σουτιέν είναι ικανό να κρατήσει την πλάτη και το στήθος στο ύψος του, με αποτέλεσμα μια πιο σωστή στάση σώματος, ένα καλοσχηματισμένο μπούστο και ένα περπάτημα πιο ανάλαφρο.

Στην παραπάνω εξίσωση να προσθέσουμε την θετική πρώτη εντύπωση -εννοείται ότι μια ευθυτενής φιγούρα κερδίζει τις εντυπώσεις πιο εύκολα μέσα στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα που απαιτούνται για να διαμορφωθεί η αρχική γνώμη για κάποιον.

Στο σημείο αυτό έρχεται η καινούργια συλλογή της αγαπημένης Triumph να φέρει μαζί με το υπέροχο στυλ, το σταθερό κράτημα και την εντυπωσιακή φινέτσα, που γνωρίζουμε και αγαπάμε μέσα στα χρόνια

Την best seller σειρά, Amouretteτη γνωρίζουμε από παλιά, αλλά φέτος η χρωματική της παλέτα μας κλέβει την καρδιά. Με βαθιά και ζωηρά χρώματα, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, όπως καφέ, μοβ, πράσινο, το εσώρουχο γίνεται τόσο εντυπωσιακή όσο και το ίδιο το ρούχο.

Ο συνδυασμός εσωρούχου και ρούχου μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται σίγουρη και ευκίνητη. Να νιώθει ότι δεν έχει παγιδευτεί μέσα στο outfit της. Και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει, τελικά. Αυτό και το χαμόγελό της.  

#Νο1 ΜΟΒ 

 

#Νο2 ΚΑΦΕ 

 

#Νο3 ΠΡΑΣΙΝΟ 

 

 

TAGS