20 χρόνια θηλυκότητας, διακριτικά ή αποφασιστικά, τολμηρά ή συγκρατημένα. Μετά από αυτά τα είκοσι χρόνια εξαιρετικής επιτυχίας κι επιτευγμάτων, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουμε το εσώρουχο ως ένα κομμάτι τέχνης, διαθέσιμο σε όλους.

Η Ιntimissimi γιορτάζει τα 20α της γενέθλια με μεγαλειώδες στυλ δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι ως φόρο τιμής στις γυναίκες.
Ενα υπέροχο κομμάτι, όμορφο όσο κι ένα κόσμημα.
 

Η Intimissimi διακόσμησε το σχέδιο με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski ενώ έδωσε τεράστια προσοχή στη διαδικασία σχεδίασης. Tο απαραίτητο, απόλυτα μαύρο, στράπλες Monica λάμπει εντυπωσιακά στην πλάτη του, εκεί που η microfibra καλύπτεται με πληθώρα κρυστάλλων. Με 325 κρύσταλλα, το εσώρουχο σχεδιάστηκε για να επιδεικνύεται, κάνοντας ξεχωριστό το outfit. Τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων Swarovski εφαρμόστηκαν με το χέρι, ένα ένα, σε ένα προφορμαρισμένο σχέδιο, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Χάρη στο glittering σπρέι φωτίζεται η πλάτη σαν ένα αστέρι που πέφτει.
Aπόλυτα μοναδικό, αυτό που οι γυναίκες ονειρεύονται, σύντομα θα είναι μία ευχή που βγήκε αληθινή.

 

Η ξεχωριστή παρουσίασή του στη σκηνή θα αποτελέσει αντανάκλαση των εκτυφλωτικών κρυστάλλων και της ενέργειας ενός κοινού που περιμένει τις νέες αφίξεις. Το Intimissimi on Ice είναι ένα μοναδικό θέαμα, μια παρέλαση celebrities και στυλ, όπου τα αστέρια της μόδας, ο χορός και η μουσική συναντούν την μαγευτική χορογραφία στον πάγο.
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να συστήσεις ένα νέο σουτιέν. Ενα μοναδικό επίτευγμα του brand, αφιερωμένο στην εξτραβαγκάντζα του στυλ και του γκλάμουρ, ένα υπέροχο νέο κομμάτι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Swarovski.

 

Κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, γιατί τα όμορφα πράγματα δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά: 6500 κομμάτια θα είναι διαθέσιμα, κάθε ένα θα φέρει security seal & serial number απευθείας ανιχνεύσιμο στο Swarovski website (www.crystals-from-swarovski.com) για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των κρυστάλλων.

Θα διατίθεται επίσης ένα μεταξένιο ζορζέτ τοπ με διπλά layers και 147 κρύσταλλα μαζί με ένα mandarin collar κι ένα ρομαντικό φιόγκο στη πλάτη. Μόνο 4500 κομμάτια από αυτό το ασυνήθιστα θηλυκό και stylish design θα είναι διαθέσιμα. Και τα 2 κομμάτια είναι προορισμένα να φτάσουν σε 1257 καταστήματα στα τέλη  Σεπτεμβρίου. Δείγματα μιας άλλης κομψότητας που θυμίζει τα 20s και ξεχωρίζει για τη λάμψη και το γκλάμουρ των κρυστάλλων.

TAGS